24 / 07 / 24
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeRaymond Weil u Beogradu - Stefan Milenković i Aleksandra Duende prvi ambasadori...

Raymond Weil u Beogradu – Stefan Milenković i Aleksandra Duende prvi ambasadori brenda!

- Oglas -

Poštujući veze švajcarske kompanije sa svetom muzike, u prostoru Pavillion Social Club na Dorćolu pod sloganom „Tango sa vremenom“ predstavljeni su novi modeli brenda Raymond Weil. Osim novih ambasadora, proslavljenog violiniste Stefana Milenkovića i popularne umetnice i DJ-a Aleksandre Duende, glavna zvezda večeri bio je nagrađivani časovnik Millesime Small Seconds koji je privukao veliku pažnju…

Da je Beograd na mapi svetskih časovničarskih zbivanja, potvrdio je događaj koji je 4. marta okupio brojne entuzijaste i specijalizovane medije. U organizaciji kompanije „Bomar“ prestonicu Srbije je tim povodom posetio i Hose Marija Ramos (José Maria Ramos), direktor razvoja prodaje brenda RW. On je u ime poznatog brenda predstavio dobitnika elitne horološke nagrade GPHG za 2023. godinu, sat linije Millesime, koji su čitaoci portala Satovi i nakit imali priliku da prvi u regionu detaljno upoznaju.

Raymond Weil – brend koji čuva porodične vrednosti

Kompanija RW pripada vodećim, tradicionalnim švajcarskim brendovima, poznatim po elegantnim meračima vremena koji i dalje vešto balansiraju između prvoklasnog kvaliteta i pristupačne cene. Raymond Weil je jedinstven i po tome što se i dalje nalazi u porodičnom vlasništvu, pa kompaniju danas vodi treća generacija linije osnivača.

RW domacin i ambasadori
Domaćin događaja Hose Marija Ramos u ime kompanije RW ugostio je nove ambasadore švajcarskog brenda; Foto: Dalibor Danilović

Od prvih dana ime RW bilo je i sinonim za podršku svetu muzike, budući da je osnivač brenda, gospodin Vajl bio školovani muzičar i mecena. Ta neraskidiva veza muzike, ritma i vremena s istim žarom traje i dan-danas, što je potvrdio i događaj u Beogradu. 

Millesime – primer neprolazne elegancije

RW Milessime Small Seconds je sat vanvremenske lepote, pravi dragulj u ponudi ateljea RW. Upravo je ova referenca dobitnik Grand Prix nagrade 2023. u kategoriji Challenge watch prize za najinovativniji model švajcarskog horološkog udruženja iz Ženeve. Podsećanja radi, u pitanju je najprestižnije priznanje u svetu horologije. Značaj je veći ako podelimo informaciju da je u donošenju odluke o laureatu učestvovalo gotovo 850 horoloških eksperata.

RW Millesime
Nagrađeni model linije Millesime je privukao veliku pažnju prisutnih; Foto: Dalibor Danilović

Posetioci su u ambijentu Pavillion Social kluba imali priliku da probaju i detaljnije upoznaju mnogobrojne Millesime verzije koje se ističu istančanim vintidž stilom. Tom utisku doprinosi spoj klasično organizovanog sector brojčanika ali i prečnik koji se zadržao na odmerenih 39,5 milimetara. Millesime je tako u Beogradu objektivima pozirao u nizu zanimljivih referenci, čak i u egzotičnom salmon dial izdanju.

Raymond Weil Millesime salmon dial
Raymond Weil Millesime u egzotičnom i popularnom salmon dial izdanju; Foto: Dalibor Danilović

U prvom planu je bio laureat u klasičnom čeliku sa Small Seconds prikazom, kojoj se pridružila i verzija sa sofisticiranim rose gold PVD tretmanom. U skladu s tendencijama pozadina svih modela je transparentna, pa su zainteresovani posetioci u akciji mogli da vide i RW4251, automatski mehanizam koji raspolaže autonomijom od 38 sati.

Muzika kao inspiracija – Stefan Milenković i Aleksandra Duende

Kako bi i u regionu naglasio bliske veze sa svetom muzike, Raymond Weil je za ambasadora u Srbiji odabrao damu od stila, Aleksandru Duende, DJ i dizajnerku nakita i odeće. Popularnoj muzičarki će u narednom periodu u RW porodici društvo praviti Stefan Milenković – istaknuti violinista i profesor na novosadskoj Muzičkoj akademiji. I dok će Aleksandra Duende u narednom periodu prezentovati glamurozni model kolekcije Freelancer, Stefan Milenković će imati priliku da promoviše RW Millesime, sat o kojem se zaista mnogo priča. Moramo priznati, potpuno opravdano…

Aleksandra Duende i Stefan Milenkovic
Aleksandra Duende će u narednom periodu nositi RW Freelancer, dok će Stefan Milenković promovisati elegantni Millesime; Foto: Dalibor Danilović

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -