22 / 07 / 24

Pretplata

Izaberite pretplatu, najbolji način da ne propustite nijedan broj omiljenih izdanja i da ih odmah po izlasku iz štampe dobijete na željenu adresu. Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit podrazumeva uplatu za dva naredna broja uz izabrani način dostave, a za Katalog satova uplatu za naredni broj izdanja uz izabrani način dostave.
Godišnja pretplata na časopis Satovi i nakit iznosi 1.100 dinara, na Katalog satova 1.290 dinara.

Za pretplatu iz Srbije nudimo plaćanje po predračunu dostavljenom na email adresu, uz dve opcije isporuke:

    • preporučenom poštom po evidentiranoj uplati, a po izlasku izdanja (cena dostave po zvaničnom cenovniku JP Pošta Srbije biće u predračunu)
    • Post Expressom po evidentiranoj uplati, a po izlasku izdanja (cena dostave po zvaničnom cenovniku JP Pošta Srbije biće u predračunu)

Za pretplatu iz inostranstva sve potrebne informacije i uputstva dobićete emailom ili telefonom koje ćete prilikom prijavljivanja za pretplatu upisati u obrazac koji sledi.

Nakon zaključene porudžbine svu komunikaciju sa vama i sve poslove u vezi s naplatom i isporukom štampanih izdanja na koja se pretplaćujete obavlja naša partnerska kompanija Global Press (direktni kontakt: +381 11 2782 325, pretplate@globalpress.rs).

Zahvaljujemo vam se na interesovanju za naša izdanja i na vremenu koje ćete odvojiti za popunjavanje obrasca u nastavku. Navedeni podaci su nam neophodni za efikasnu realizaciju vaše porudžbine i biće upotrebljeni isključivo u tu svrhu. O svim
podacima brinemo u skladu s pravilima navedenim u Uslovima korišćenja portala www.satoviinakit.rs.

Za sva pitanja možete nam se obratiti na email: pretplata@kronomedia.rs ili tel: +381 11 401 86 05

Pretplata

Tip pretplate


Podaci o poručiocu


Način plaćanja i isporuke


Podaci za dostavu


Dodatne informacije