24 / 07 / 24

O nama

Kronomedia je izdavačka kuća specijalizovana za izdanja koja prate novosti iz sveta satova i nakita i regionalni je lider u ovom segmentu tržišta.

SATOVIINAKIT.RS je prvi srpski internet portal koji donosi najnovije i najzanimljivije vesti, predstavlja ekskluzivne svetske brendove i aktuelne trendove iz sveta satova i nakita.

Naša štampana izdanja

Časopis “Satovi i nakit” prvi je i vodeći regionalni magazin za ljubitelje satova i nakita. Na njemu radi tim potvrđenih autora koji godinama prate časovničarsku industriju i uvek su na izvoru najsvežijih informacija. Izlazi dva puta godišnje: u junu (letnji broj) s novostima sa najznačajnijih časovničarskih sajmova, događaja i prezentacija, i u decembru (zimski broj) pred novogodišnje i božićne praznike. Časopis je savremeno dizajniran i štampan na izuzetno kvalitetnom papiru. Namenjen je ljubiteljima i kolekcionarima satova i nakita i zaljubljenicima u trendove. Čitaoci širom regiona naš časopis su prihvatili kao kredibilan izvor informacija o časovničarskim brendovima i satovima koji ih interesuju, ali i šire, o raznim temama iz sveta satova i nakita o kojima žele da saznaju nešto novo.

“Katalog satova” izlazi jednom godišnje. Svake godine pažljivo pravimo izbor najznačajnijih svetskih časovničarskih brendova koji će biti predstavljeni u katalogu. U direktnom dogovoru s proizvođačima predstavljamo novitete svih brendova ali i odabrane modele iz ranijih godina koji su i dalje u prodaji. Satove predstavljamo sa osnovnim informacijama: zvaničan naziv modela, fotografija, kratak opis sa tehničkim karakteristikama i preporučena maloprodajna cena. Ovo luksuzno izdanje je pregledno, savremeno dizajnirano i štampano na izuzetno kvalitetnom papiru. Namenjeno je svim ljubiteljima i kolekcionarima satova. Možemo i da se pohvalimo: “Katalog satova” se u našem regionu pozicionirao kao pouzdan vodič za kupovinu satova i omiljeno štivo svakog istinskog ljubitelja ručnih časovnika!