22 / 07 / 24
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeNajbolji ženski satovi

Najbolji ženski satovi

- Oglas -

Za sve ljubiteljke satova, ali i za zainteresovane muškarce, prenosimo Watch Insiderov izbor najboljih ovogodišnjih petnaest ženskih modela

A. Lange & Söhne Saxonia Automatic

Ovaj sat bismo mogli nazvati pocenjenim luksuznim predmetom. S kućištem prečnika od 37 mm i elegantnim nizom dragog kamenja na ramu, Saxonia Automatic izvrsno izgleda. Žena koja ga bude nosila sigurno će uživati i u kućnom, automatskom kalibru L086.1.

Blancpain Fifty Fathoms Bathyscaphe

Uz proslavu šezdeset godina Fifty Fantomsa, Blancpain je predstavio novu verziju Bathyscaphea u beloj boji. Ovo je jedan od posebnih, „cool“, sportskih satova za žene; pokreće ga kućni automatski kalibar.

Breguet Héritage Phase de Lune

Najnoviji Breguetov model, posvećen ženama, kombinuje tradicionalne vrednosti i dinamičan, savremeni izgled. I naravno, opremljen je kućnim automatskim kalibrom.

Bulgari – Bulgari Bulgari

Iako Bulgari ovaj sat predstavlja kao muški model, sigurno će savršeno pristajati i ženi. Bulgari ovde koristi svoj prvi kućni automatski mehanizam.

Cartier Crash

Cartier je prvu verziju ovog nekonvencionalnog sata predstavio još 1967. godine. Ovaj novi model za 2013. ima pomalo ludosti, ali i klasične lepote.

Chopard Happy Sport Medium Automatic

Happy Sport slavi dvadeset godina postojanja, a do sada nijedan brend nije uspeo da kopira njegov dizajn. Ako vam se sviđa original, onda će vam se sigurno svideti i ovogodišnji model, koji ima automatski mehanički mehanizam.

Glashütte Original Pavonina

Upečatljivi dizajn koji vam se, na prvi pogled, može svideti ili ne. Međutim, da biste zaista spoznali lepotu ovog sata, trebalo bi da ga dodirnete. Glashutteova Pavonina opremljena je kvarcnim mehanizmom.

Hermes Arceau Le Temps Suspendu

Ako žena koja nosi ovaj sat poželi da se na trenutak isključi, treba samo da pritisne krunicu na 2 časa. Pametni mehanizam pomeriće kazaljke na poziciju 12 sati, dok će časovnik i dalje raditi. A kada poželi da proveri vreme, opet pritisne krunicu, i poput magije, kazaljke se vraćaju na tačnu poziciju pokazujući aktuelno vreme.

Hublot Big Bang Carbon Bezel Baguette Blue Sapphires

Vrlo sportski sat, u karbonskom kućištu, s ramom ukrašenim plavim safirima. Pokreće ga automatski ETA-in hronograf.

Jaeger-LeCoultre Grande Reverso Ultra thin Duoface

Još jedan sat koji bi mogao biti i muški, ali mnogo bolje pristaje ženskom zglobu. S dva brojčanika ne samo da menja izgled, nego nudi i drugu vremensku zonu. Pokreće ga kućni, ručno navijani kalibar.

Omega Ladymatic

Ovo je Omegin prvi pravi ženski sat. Donedavno su u brendu samo konfigurisali muške časovnike u ženske verzije. Izuzetno lep i pouzdan sat, opremljen je kućnim automatskim kalibrom.

Panerai Radiomir 1940 Oro Rosso 42 mm

Panerai je smanjio veličinu kućišta postojećeg muškog modela na 42 mm i opremio ga kalibrom P.999 na ručno navijanje. A Radiomir od ružičastog zlata izgleda potpuno zadivljujuće.

Piaget Altiplano Date

Ovo je ultratanki luksuzni sat za žene koje imaju ukusa. Na prvi pogled nećete moći prepoznati šta nosi. Altiplano Date pokreće jedan od najtanjih automatskih kalibara uopšte.

Rolex Day-Date

Već poznati sat, sada je dostupan u različitim bojama brojčanika. A plava boja savršeno pristaje uz opušteni, mladalački izgled.

Vacheron Constantin Patrimony Lady

Patrimony Lady je izuzetni luksuzni sat jednog od najstarijih časovničarskih brendova. U samo 36 mm prečnika kućišta pokreće ga kućni, ručno navijani 1400 kalibar kome se možete diviti kroz providno safirno staklo pozadine kućišta.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -