24 / 07 / 24
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeMoonSwatch kao zvezda Sotheby’s aukcije

MoonSwatch kao zvezda Sotheby’s aukcije

- Oglas -

Događaj LVMH Watch Week 2024 privukao je veliku pažnju, pa je i Omega želela da osvoji komadić medijskog neba. Adut u toj trci sada je već čuveni MoonSwatch, koji je po ko zna koji put uspeo da zauzme centralne pozicije časovničarskih portala…

Kolekcija MoonSwatch satova kompanija Omega x Swatch osvojila je svet 2022. jedinstvenim spojem klasičnog Speedmaster stila i neobaveznog šarma Swatch satova. Popularnost biokeramičkog hronografa čak ni nakon dve sezone nije opala, pa je Omega rešila da najvernije kolekcionare obraduje neočekivanom „Mission to Moonshine Gold“ aukcijom specijalnih referenci ukrašenih zlatnim detaljima…

MoonSwatch aukcija
Uprkos upotrebi pristupačnih materijala MoonSwatch je dostupan i u verzijama koje imaju kazaljku sekundi od čistog zlata!

Sotheby’s – viševekovni autoritet u svetu aukcija

Od 12. do 24. februara Omega će posredstvom legendarne kuće Sotheby’s staviti na aukciju 11 MoonSwatch Moonshine Gold kofera, a svaki sadrži svih 11 Omega x Swatch „Mission to Moonshine Gold“ satova. Time će se MoonSwatch pridružiti najprestižnijim imenima u svetu umetnosti, časovničarstva i kolekcionarstva koja od 1744. okuplja čuveni Sotheby’s.

Ekskluziva nije mala, jer ovo je prvi put da se retki MoonSwtach modeli nude zajedno, u jednom kompletu. Kao dodatak, premijerno je za kupovinu dostupan i autentičan kofer, čime se kolekcionarima pruža jedinstvena prilika da dođu u posed ovog zanimljivog MoonSwatch paketa.

MoonSwatch aukcija kolekcija
Ekskluzivna linija MoonSwatch modela pre same aukcije biće dostupna u jedanaest metropola

MoonSwatch na svetskoj turneji

Pre nego što se 24. februara aukcija završi u velikom stilu, „Mission to Moonshine Gold“ kompleti biće izloženi u 11 odabranih metropola. Ovom prilikom to  će biti privilegija Omeginih prodajnih mesta u Cirihu, Tokiju, Bangkoku, Singapuru, Hongkongu, Pekingu, Njujorku, Londonu, Milanu, Parizu i Sidneju, pa ako vas put nanese u neki od ovih gradova, iskoristite priliku koja se neće ponoviti…

Omega i Orbis – dve kompanije, jedan cilj

Prema očekivanjima, najnovija Omegina akcija ima i dobrotvornu stranu; celokupan prihod od aukcije biće preusmeren na adresu dugoročnog partnera kompanije Omega, inicijative Orbis International koja se širom sveta bavi prevencijom slepila, lečenjem očnih bolesti i problema s vidom. Orbisov rad posebno je usmeren na decu, pa  je upravo ova filantropska inicijativa mnogim mališanima omogućila da prvi put vide svoje roditelje, mesec, zvezde… Ovo je samo najnovije poglavlje partnerstva, jer Omega podržava rad i vrednosti Orbis inicijative od 2011. godine.

MoonSwatch aukcija meda
Svako dete koje učestvuje u programu Orbis inicijative na dar od kompanije Omega dobiće i simpatičnog medu Seymoura

Kao što smo naveli, domaćin nesvakidašnje aukcije biće renomirani Sotheby’s, a nadmetanje će biti omogućeno i online na adresi Sothebys.com.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -