05 / 12 / 23
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeGlashutte Original za žene

Glashutte Original za žene

- Oglas -

Nova linija Lady Serenade predstavlja izrazito ženstven i prefinjen dizajn, s kućištem od ružičastog zlata ili nerđajućeg čelika. Model od nerđajućeg čelika ima brojčanik od sedefa na kome se ističu kazaljke od belog zlata i bleštavi dijamanti, dok model od ružičastog zlata ima smeđi brojčanik s modernim prikazom kazaljki od ružičastog zlata.

Inspirisan simbolikom Meseca, Glashütte Original je dizajnirao model PanoMatic Luna, koji u elegantnim srebrnim nijansama prikazuje Mesečeve mene. Srebrni ram sata karakterističan je za brendov panoramski prikaz datuma smešten na brojčaniku od sedefa, dok tromilimetarski dijamant postavljen na krunici daje pečat ovom modelu. Sat je dostupan sa sjajnobelim ili tamnim Tahiti sedefastim brojčanikom i s crnim kožnim kaišem.

Glashütte Original je kolekciju Pavonina prvi put predstavio prošle godine, a čini je impresivan repertoar različitih ženstvenih modela. Satovi od nerđajućeg čelika dopunjeni su elegantnim i dobro osmišljenim detaljima kao što su svetlucavi kaiševi u nijansama ljubičaste i plave. Kolekciju čine i jednostavni sportski modeli sa srebrnim brojčanikom, glamurozni model s dijamantima ili neobičnim crnim brojčanikom s motivom guilloche, uokviren kućištem od ružičastog zlata. Najnoviji model pridružen ovoj kolekciji ukrašen je sa 513 blistavih dijamanata, s kućištem od belog zlata u obliku jastuka, a ide uz satenski kaiš u bojama orhideje.  

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -