07 / 12 / 22
- OGLAS -
NovostiTAG Heuer Mario Kart Limited Editions – više od igre

TAG Heuer Mario Kart Limited Editions – više od igre

- Oglas -

Nakon prošlogodišnjeg Connected izdanja kompanija TAG Heuer započinje drugo poluvreme partnerstva s popularnom gejmerskom franšizom Mario Kart, ponosom brenda Nintendo. Napredne čipove i taktilne ekrane sada su zamenili klasični mehanički kalibri, pa švajcarski gigant nudi zanimljiv kolekcionarski izbor.

Brend TAG Heuer nastavlja nezapamćenu ofanzivu! Iako je nedavno promovisala model TAG Heuer Formula 1 Chronograph, švajcarska kompanija ne prestaje s iznenađenjima. Na radost ljubitelja virtuelnih igara najnoviji satovi poznate kuće predstavljaju novo poglavlje saradnje s Nintendo franšizom Mario Kart. Već na prvi pogled pažnju privlače autentični detalji i simbol simpatičnog junaka koji od 1985. godine dominira gejmerskim platformama.

TAG Heuer Mariokart luminacija
Iako se sasvim sigurno neće svideti široj publici, noviteti predstavljaju drugačiju perspektivu na svet časovničarstva

TAG Heuer X Mario Kart Automatic Chronograph

Prvi od dva modela deo je mehaničke kolekcije iz armade klasičnih automatskih hronografa izrađenih po uzoru na prepoznatljivi F1 sat. Kućište prečnika 44 mm s karakterističnim dizajnom koji favorizuje klasičan oblik i uzdignut, fiksni bezel ukrašen tahimetrom, izrađeno je od čelika.

TAG Heuer Mariokart hrono
Čelični hronograf cenom od 4.150 evra predstavlja ulaznicu u svet virtuelnog heroja

Korona od crne polirane keramike ima praktične gravure ispunjene Super-LumiNova materijalom i nezaobilazni Mario Kart logo. Simbolika se nastavlja i na krunici koju krasi M simbol. Očekivano, logo Mario Kart ugraviran je na zadnjem delu kućišta. Ciferblat s kariranim uzorkom crne i antracit nijanse inspirisan je karbonom, a podbrojčanici koketiraju s teksturom asfalta. Crveni detalji su svuda po brojčaniku, crvene su i kazaljke hronografa. Ipak, u centru pažnje je simpatična maskota koja krasi podbrojčanik na poziciji 9 sati. Prozor s datumom na 3 sata osim brojeva prikazuje i simbole popularne franšize: Bullet Bill, bananu i druge.

TAG Heuer Mariokart profil
Zanimljivo rešenje kariranog ciferblata kompletira Mario u prepoznatljivom kartingu. Krunica je u znaku crvenog slova M

U kućištu sportskog sata je kalibar 16, automatski hronograf koji radi na 4 Hz i obezbeđuje 48 sati rezerve snage. Sat je povezan na crni kaiš od kože s kontrastnim crvenim šavovima i reljefnim uzorkom koji teksturom podseća na kornjačin oklop.

TAG Heuer Mariokart poklopac
Poklopac je očekivano dekorisan Mario Kart simbolom

Ograničeno izdanje od 3.000 primeraka modela TAG Heuer Formula 1 X Mario Kart Limited Edition Chronograph (CAZ201E.FC6517) dostupno je po ceni od 4.150 evra.

TAG Heuer X Mario Kart Tourbillon Chronograph

TAG Heuer Mariokart Tourbillon
Ekskluzivniji Tourbillon dostupan je u svega 250 primeraka, po ceni od 24.750 evra

Drugi sat nove TAG Heuer Formula 1 X Mario Kart kolekcije predstavlja ekskluzivnije izdanje, budući da će ovaj neobični Tourbillon obradovati svega 250 kupaca širom sveta.
Mario Kart Tourbillon Chronograph ima nešto veće kućište (45 mm), izrađeno od laganog titanijuma s brušenim i poliranim detaljima. Krunica i pušeri su od klasičnog čelika (bez crvenih detalja), ali je zadržan crni polirani i fiksirani keramički bezel s originalnom Mario Kart gravurom.

TAG Heuer Mariokart Tourbillon detalj
Složena konstrukcija turbijona ukrašena je simpatičnim simbolima čuvene igrice

Glavna pozornica svakako je rezervisana za brojčanik. Izbor boja svodi se na kombinovanje crne i crvene, dok je zvezda predstave turbijon na položaju 6 sati koji ima prerađeni kavez s Marijom u čuvenom kartingu. Pokazivači hronografa nalaze se na dva simetrična podbrojčanika, na 3 i 9 sati.

TAG Heuer Mariokart poledjina
Zadnji deo kućišta takođe ima motive Nintendo franšize na prozirnom safirnom staklu

Preciznost isporučuje automatski kalibar Heuer 02T, koji raspolaže 80-satnom rezervom snage. Takođe, mehanizam je sertifikovan od strane COSC-a. Naposletku, prestižni TAG Heuer se nosi na kožnom kaišu s preklopnom kopčom od titanijuma. TAG Heuer Formula 1 X Mario Kart Limited Edition Chronograph Tourbillon (CAZ5080.FC6517) sada je dostupan po ceni od 24.750 evra.

Za više informacija o aktuelnoj ponudi, dostupnosti i cenama TAG Heuer satova posetite website kompanije Maestro Jewelers, zvaničnog partnera ovog brenda u Srbiji – www.maestro.rs

OSNOVNE INFORMACIJE
Brend: TAG Heuer
Model: TAG Heuer X Mario Kart Automatic Chronograph; TAG Heuer X Mario Kart Tourbillon Chronograph
Reference: CAZ201E.FC6517; CAZ5080.FC6517
Dimenzije: 44 mm; 45 mm
Materijal kućišta: nerđajući čelik; titanijum
Narukvica/kaiš: koža
Vodootpornost: 200 m, 100 m
Mehanizam: Calibre 16 automatski; Heuer 02T
Rezerva snage: 48 sati; 80 sati
Limitirano izdanje: 3.000 primeraka; 250 primeraka
Cena: 4.150 evra; 24.750 evra

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -