24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiOmega x Swatch MoonSwatch Strawberry Moon of June - svakodnevni luksuz

Omega x Swatch MoonSwatch Strawberry Moon of June – svakodnevni luksuz

- Oglas -

Ako ste mislili da je hajpu oko Omega x Swatch satova istekao rok trajanja, razmislite ponovo… Švajcarski brend je leto iskoristio da promoviše novo kolekcionarsko izdanje Strawberry Moon of June koje će biti prepoznatljivo po zlatnoj kazaljci ukrašenoj simbolima jagode. Želite ovu časovničarsku poslasticu? Naoružajte se strpljenjem i prizovite u pomoć sreću, jer novi MoonSwatch neće biti lak plen…

U kompaniji Swatch definitivno nikada nije monotono. Nakon predstavljanja koloritnih Neon noviteta na red je došla i nova promocija planetarno popularne kolekcije MoonSwatch.

MoonSwatch Strawberry
Novi MoonSwatch ima poznato biokeramičko kućište i kvarcni mehanizam. Sportski Velcro kaiš ponosno ističe Omegin znak

Tim potezom Swatch je ponovo testirao zakon ponude i potražnje, ispostavlja se na obostrano zadovoljstvo. Tržište (čitajte kupci) i dalje želi MoonSwatch, pa je svako novo izdanje dovoljno za saobraćajne gužve i dugačke redove ispred prodavnica. Isti scenario sasvim sigurno doživeće i novi Strawberry Moon of June, pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da je reč o satu koji neće biti isporučen baš svim distributerima. To znači sledeće: Strawberry Moon of June biće redak, tražen i papreno skup ako pokucate na vrata preprodavaca. Ali zbog čega su se Omega x Swatch opredelili za neobičan dekor jagode?

Volite li jagode?

Inspirisan junom, periodom koji širom sveta zovu i mesecom jagode, novi MoonSwatch koristi poznati dizajn. Preciznije, ima kućište, brojčanik i kombinaciju boja koju je prvi promovisao Mission to the Moon. U prevodu to znači najklasičniji izbor boja, dominantne crne tonove cifera i sivo biokeramičko kućište.

MoonSwatch Strawberry brojcanik
Novitet sadrži zlatnu hrono kazaljku sa živopisnim motivima jagoda

Ipak, ovom prilikom pažnju medija i entuzijasta privukla je centralna kazaljka hronografa koju krasi niz intenzivno crvenih jagoda. Simpatično rešenje doprinelo je i vidljivosti – ona je sada uočljivija. Inače. kazaljka  je izrađena od zlata, kao kod modela Mission to Moonshine Gold, što će, takođe, doprineti da novitet dobije poseban status među klasičnim MoonSwatch modelima. Oni najuporniji sada na spisak do Mission to Neptune izdanja mogu da dodaju i ovu jagodicu.

MoonSwatch ne menja originalan recept

Pogled na specifikacije otkriva da je novi Strawberry Moon of June identičan svim prethodnim MoonSwatch izdanjima. Projekat švajcarskih kompanija Swatch i Omega i dalje podrazumeva spoj prečnika od 42 i visine od 12,3 milimetra. U njegovoj ličnoj karti stoji da je za oblikovanje upotrebljena biokeramika, a da je za rad zadužen provereni kvarcni mehanizam. Časovničarski snobovi zbog pomenute kombinacije i dalje gunđaju, ali ih cena i popularnost MoonSwatcha demantuju…

Kaiš je crn i u sportskom Velcro maniru koristi praktičan patent čičak trake. Kome to nije po volji, na tržištu će lako pronaći NATO, gumenu ili čak kožnu alternativu. Novitet će poput prethodnih MoonSwatch edicija pratiti i poseban sertifikat koji potvrđuje jedinstvenu priču o mesecu jagoda.

MoonSwatch Strawberry luminacija
Zelena luminacija u noćnim uslovima olakšava očitavanje vremena

Novo Moonshine Gold Strawberry Moon of June izdanje dostupno je u odabranim prodavnicama kompanije Swatch po ceni od 275 švajcaraca.

OSNOVNE INFORMACIJE
Brend: Omega x Swatch
Model: MoonSwatch
Referenca: Mission to Moonshine Gold Strawberry Moon of June
Dimenzije: prečnik 42 mm, visina 13,25 mm
Materijal kućišta: biokeramika
Narukvica/kaiš: Velcro
Vodootpornost: 30 metara
Mehanizam: kvarcni
Cena: 275 CHF

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -