18 / 06 / 24
- OGLAS -
NovostiOdbrojavanje je počelo! Omega X Swatch MoonSwatch časovnici stižu u Srbiju

Odbrojavanje je počelo! Omega X Swatch MoonSwatch časovnici stižu u Srbiju

- Oglas -

Čekanje se isplatilo! Jedanaest modela časovnika inspirisanih svemirom i nebeskim telima koji su zaintrigirali čitav svet uskoro stižu u Swatch radnju u Galeriji.

Časovnici iz kolekcije Omega x Swatch Bioceramic MoonSwatch, nastali u saradnji čuvenih švajcarskih kompanija, koji su za kratko vreme osvojili čitav svet, sada ekskluzivno stižu i na naše tržište. Jedanaest unikatnih modela zapanjujućih boja i besprekornog dizajna uskoro će se naći u ekskluzivnoj prodaji u Swatch radnji u Galeriji, jednom od 110 pažljivo odabranih prodajnih mesta na svetu za ovu kolekciju i jedinom na prostoru čitavog Balkana.

Čitava kolekcija Omega x Swatch Bioceramic MoonSwatch inspirisana je originalnim Omeginim Speedmaster izdanjem, a kao što i sam naziv sugeriše – časovnici ime duguju planetama i telima Sunčevog sistema.

Svaki od njih izrađen je od inovativnog Bioceramic materijala, a obojeni su u zavisnosti od nebeskog tela kom su posvećeni. Otuda čitavu kolekciju, pored fenomenalnog dizajna i laganog materijala prijatnog za ruku, krasi atraktivan kolorit, te se časovnici mogu naći u žutoj, ružičastoj, zelenoj, tirkiz i ostalim varijantama.

Omega X Swatch MoonSwatch casovnici stizu ekskluzivno u SWATCH prodavnic...
Po mnogima najatraktivniji model Mission to Mars ističe detalje crvene boje, omaž legendarnoj verziji Alaska Project

Ono što takođe ove časovnike čini prestižnim i jedinstvenim u svetu horologije jeste neverovatna posvećenost detaljima. Naime, pored fascinantnih luminiscentnih brojčanika koji predstavljaju snažnu vezu s astronomijom i praktičnog i izdržljivog velcro kaiša, svaki od 11 modela na svom poklopcu ima ilustraciju nebeskog tela kome je posvećen, tako da će vlasnici MoonSwatch časovnika moći da se pohvale kako na svojoj ruci nose „delić“ svemira.

Saradnja švajcarskih časovničarskih giganata pokazala se izuzetno uspešnom budući da za časovnicima iz inovativne kolekcije vlada nezapamćeno interesovanje u svetu još od momenta lansiranja. MoonSwatch časovnici uskoro stižu u Swatch radnju u Galeriji, stoga ne propustite jedinstvenu priliku da obogatite svoju kolekciju jedinstvenim časovnikom.

Detaljno predstavljanje jedinstvenih MoonSwatch časovnika možete pročitati u našem tekstu Omega x Swatch Bioceramic MoonSwatch Collection – slučajni partneri

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -