08 / 08 / 22
- OGLAS -
NovostiGO Senator Excellence Panorama Date Moon Phase

GO Senator Excellence Panorama Date Moon Phase

- Oglas -
Iz Glashütte Original manufakture, a u sklopu Senator kolekcije, stiže novi model pod nazivom Excellence Panorama Date Moon Phase. Sa sobom donosi i novi kalibar 36 razvijen u okviru kuće. 
 
Pored prikaza tekućeg vremena novi model poseduje i veliki Panorama datum smešten između „4 h“ i „5 h“. Nasuprot njemu, između „10 h“ i „11 h“ nalazi se prikaz komplikacije mesečevih faza. GO Senator Excellence Panorama Date Moon Phase dolazi u kućištu prečnika 40 mm. U zavisnosti od verzije ono može biti izrađeno od čelika, ili 18-karatnog ružičastog zlata. 
 
Novi kalibar 36 navija se automatski, a može da se pohvali fenomenalnim specifikacijama. Silicijumska spirala garantuje odličnu preciznost i otpornost na magnetna polja. Za pogon je zaduženo jedno burence sa glavnom oprugom, koje obezbeđuje više od 100 časova rezervne snage. Komplikacijom mesečevih faza upravlja se veoma jednostavno putem krunice. Zahvaljujući izuzetno preciznoj izradi, teorijski ovoj komplikaciji podešavanje će biti potrebno tek za 122 godine.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -