05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiChristophe Claretov Angelico

Christophe Claretov Angelico

- Oglas -
Povodom tridesetog rođendana svoje manufakture i desetog rođendana brenda, švajcarski časovničar Kristof Klare predstavio je tehnički napredan i estetski upečatljiv model Angelico, čije su glavne karakteristike stalno napajanje preko lanca, tj. kabla izrađenog od čvrstih nanovlakana, i fuséea, te tourbillon sa zaprečnim sistemom s blokatorom, a koji dominiraju brojčanikom.
Osim navedenih, sat ima i funkcije prikaza časova kod kuće i u drugoj vremenskoj zoni s indikacijom dana/noći, a vidljivi su u prozorčićima smeštenim na 5 i 7 časova, te minuta, prikazanih indikatorom koji se kreće samom ivicom brojčanika.
Opisane komplikacije su deo manufakturnog kalibra DTC08 na ručno navijanje sa 62 rubina, 72-časovnom rezervom snage i frekvencijom od 18.800 vibracija na čas.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -