05 / 12 / 23
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeŽenevski dani satova u avgustu 2020!

Ženevski dani satova u avgustu 2020!

- Oglas -
Sajmovi satova Baselworld i Watches and Wonders otkazani su zbog pandemije COVID-19, a sada je nekoliko luksuznih časovničarskih brendova odlučilo da u avgustu organizuje Ženevske dane satova – jedino predstavljanje satova u 2020. godini!
 
Ženevski dani satova održavaće se od 26. do 29. avgusta u hotelima u centru Ženeve, buticima i časovničarskim radionicama brendova koji su pokrenuli inicijativu, a to su: Bvlgari, Breitling, De Bethune, Gerald Genta, Girard-Perregaux, H. Moser & Cie, MB&F, Ulysse Nardin i Urwerk. Uz navedene i mnogi drugi brendovi izrazili su interesovanje za učešće u ovom neobičnom događanju.
 
Posetioce će u centru Ženeve dočekati posebna recepcija na kojoj će moći da se informišu o lokacijama brendova, večerama i prigodnim događanjima, a biće dostupna i posebna digitalna platforma – www.gva-watch-days.com – preko koje preprodavci i novinari mogu dogovarati sastanke i poslove.
 
Ženevski dani satova poštovaće sve potrebne mere za suzbijanje širenja koronavirusa.
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -