24 / 07 / 24
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeZaronite s Tissotom na ruci

Zaronite s Tissotom na ruci

- Oglas -

Popularni švajcarski časovničarski brend Tissot je na ovogodišnjem Sajmu u Bazelu predstavio kolekciju ronilačkih satova Tissot Seastar 1000 Gent Automatic, koji će svojom pouzdanošću uveličati morske avanture, a sportskom elegancijom će se uklopiti u svaku letnju odevnu kombinaciju.

Kao svi kvalitetni ronilački satovi, modeli Seastar 1000 Gent Automatic imaju robustno i čvrsto kućište od nerđajućeg čelika, prečnika 43 milimetra, krunicu na vijak i rotirajući ram s keramičkim umetkom s oznakama vremena zarona i luminiscentnom tačkom na prvom minutu. Tissotovi novi satovi su vodootporni do impresivnih 300 metara dubine, odnosno hiljadu stopa, po čemu je kolekcija i dobila ime. Brojčanik jednostavnog dizajna zbog velikih luminiscentnih kazaljki i oznaka vremena lako je čitljiv u mračnim dubinama, što je preduslov za funkcionalan ronilački sat. Na 6 časova je postavljen okrugli prozorčić za datum.

Više u časopisu Satovi i nakit broj 23, leto 2018.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -