18 / 06 / 24
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeSuperocean je pocrveneo

Superocean je pocrveneo

- Oglas -

piše: Leon Sodar

Breitling je za ovo leto pripremio posebno izdanje svog hit-modela Superocean Chronograph II s gumenim ramom u crvenoj boji. Tako je ovaj časovnik, koji je svojom maksimalnom čvrstinom i vodootpornošću (koja se popela, odnosno spustila čak do petsto metara), već osvojio publiku i kritiku, osvanuo u sasvim novom izdanju. 

Crveni ram
U ograničenom izdanju Superocean Chronographa II još se više ističe njegov snažan karakter, stil i funkcionalnost. Nužan deo opreme za profesionalne i amaterske ronioce i sve koji vole ronilačke satove, kakav je Superocean Chronograph II, jednosmerni rotirajući ram u ovom izdanju je napravljen od crvene gume Nužan deo opreme za profesionalne i amaterske ronioce i sve koji vole ronilačke satove, kakav je Superocean Chronograph II, jednosmerni rotirajući ram u ovom izdanju je napravljen od crvene gume. Crvena boja se pojavljuje i na hronografskoj kazaljci, ramu brojača, prozorčiću za datum i potpisu modela. Model je izrađen u samo dve hiljade numerisanih primeraka, a poput svih ostalih Breitlingovih satova, u sebi sadrži samonavijajući mehanizam i hronometar, koji ima sertifikat COSC-a. Ljubitelji ovakvih časovnika mogu biti izuzetno zadovoljni maksimalno čitljivim brojčanikom, koji je opremljen velikim kazaljkama i oznakama za sate, presvučenim luminescentnim slojem, kao i debelim safirnim staklom, ojačanim na obe strane. 

Šampion sigurnosti 
Superocean Chronograph je pravi šampion kada je reč o sigurnosti, budući da je opremljen krunicom i dugmadima s vijcima, koji se mogu aktivirati tek posle otključavanja, a tu je i helijumski ventil pomoću koga se ujednačava pritisak izvan i unutar kućišta. Uz ovaj model ide čelična narukvica, odnosno gumeni kaiš ili kaiš od kože Barenia, potpuno novi Superocean kožni kaiš sa crvenim rubovima, koji su naravno u skladu s ramom.

Superocean II
Prošle godine Breitling je predstavio ovaj model, u obnovljenom i uvećanom izdanju. Superocean 44 stigao je u dve verzije, kao model s tri kazaljke i hronograf. 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -