29 / 09 / 23
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeSrećni dijamanti slave rođendan

Srećni dijamanti slave rođendan

- Oglas -

Legendarni Chopardov ženski sat Happy Sport, čiji su zaštitni znak dijamanti koji razigrano plešu po brojčaniku, ove godine slavi 25. rođendan

Karolina Šojfele, kopredsednica cenjenog švajcarskog časovničarskog i nakitnog brenda Chopard i talentovana dizajnerka, kreirala je 1993. ženski sportski sat u tada neobičnoj kombinaciji čelika i dijamanata; on je u isto vreme bio i sofisticiran i ležeran, a mogao je da se nosi u svim prilikama i sa svim odevnim kombinacijama. Reč je, naravno, o legendarnom Chopardovom modelu Happy Sport, koji ove godine slavi „srebrni“, 25. rođendan.

Zaštitni znak kolekcije Happy Sport je koncept koji je Karolina Šojfele nazvala Happy Diamonds, a podrazumeva sitne dijamante smeštene između dva safirna stakla, koji pokretom ruke razigrano plešu po brojčaniku i tako odaju utisak radosti, nemira i slobode. Satovi Happy Sport su simbol nesputane ženstvenosti, nezavisnosti i slobode pokreta, a njihova svrha nije samo da pokažu vreme, već i da omoguće vlasnicama da uživaju u estetici i pokretima svetlucavih dijamanata.

Više od hiljadu verzija

Ovaj izuzetno moderan dizajn pokazao se kao vrlo zahvalan za modifikovanje i nadograđivanje pa je tokom godina proizvedeno više od hiljadu verzija sata Happy Sport – okrugli, ovalni, četvrtasti, različitih boja i materijala, sa ili bez dijamanata na ramu, ukrašeni safirima, smaragdima ili rubinima i mnogi drugi.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -