22 / 07 / 24
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljePutovanje sa Vacheron Constantinom

Putovanje sa Vacheron Constantinom

- Oglas -
Nedavno predstavljenim Overseas Worldtime modelom Vacheron Constantin manufaktura najavila je svetsku turu po dvanaest neverovatnih lokacija širom sveta, a sve to ovekovečiće objektiv čuvenog fotografa Stiva Mekarija. 
 
Poznate užem krugu ljudi i teže dostupne, ove lokacije u skladu su sa osnovnim vrednostima Vacheron Constantin manufakture. Poznato je da su među njima: Tsurunoyu u Japanu i Aqueduct of Padre Tembleque u Meksiku. 
 
Tsurunoyu je termalni izvor u Akita povinciji. Radi se o svetom mestu sa fascinantnom prirodom. Svako ko poželi da tu uroni u termalnu vodu, mora ispoštovati specifičan ritual.
 
Aqueduct of Padre Tembleque monumentalni je akvadukt u Meksiku izgrađen između 1553. i 1570. godine, dug neverovatnih 45 kilometara. Stvoreno kako bi sprovodilo vodu kroz meksičku pustinju, ovo zdanje ostalo je sačuvano do današnjeg dana. 
 
Tokom 2016. predstavljeno je nekoliko novih modela u okviru Overseas kolekcije, a Overseas Worldtime posebno je namenjen svetskim putnicima, jer prikazuje čak 37 vremenskih zona. Tako vlasnik ovog sata pogledom na brojčanik lako može očitati vreme na svakom mestu na planeti.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -