05 / 12 / 23
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeProslava deset godina Heart Beata

Proslava deset godina Heart Beata

- Oglas -

Od predstavljanja Heart Beata 2004. do danas Frederique Constant je ostao dosledan svojoj glavnoj karakteristici, svom potpisu i patentiranom otvoru savršeno smeštenom na 6 časova. Svake godine su razvijali nove karakteristike koje su bile dodate Heart Beatu, ali uz konstantno ažuriranje i tehnički napredak izvornog modela. U veličanstvenim prostorijama ženevske fabrike u kojoj su dočekani gosti, predstavljena je luksuzna tematska izložba različitih kolekcija koja će započeti svetsku turneju u junu. Tokom zvaničnog predstavljanja brenda, ispričana je istorija od njegovog nastajanja kao i deset godina razvoja kalibra Frederique Constanta, koji oduševljava kupce širom sveta. Izvršni direktor i saosnivač brenda, Peter Stas, prisutnima je istakao FC-ovu ovogodišnju proizvodnju od preko 135.000 satova od kojih 18.000 ima mehanizam na ručno navijanje.
Frederique Constant je ovim povodom predstavio i dva nova sata. Heart Beat Manufacture Silicium FC-942 je napravljen u 188 primeraka od 18-karatnog ružičastog zlata a od platine u 18 primeraka. Slimline Tourbillon Manufacture FC-980 s tamnozelenom doradom, napravljenom samo za ovu priliku, izrađen je u ograničenoj seriji od 18-karatnog ružičastog zlata u deset primeraka i u isto toliko primeraka od nerđajućeg čelika.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -