24 / 07 / 24
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljePrefinjen, a velik

Prefinjen, a velik

- Oglas -
Manero Peripheral, veoma popularni prefinjeni klasični model nezavisnog švajcarskog brenda Carl F. Bucherer, odsad je dostupan i u veličini od 43 milimetra.
Savršeno zaobljeno kućište ostalo je identično izvornom modelu iz 2016, a izrađeno je od 18-karatnog ružičastog zlata, s obe strane je zatvoreno safirnim staklom te je vodootporno do 30 metara.
Čist beli brojčanik ima šiljate zlatne kazaljke i oznake vremena, ulegnuti podbrojčanik malih sekundi na 6 sati i prozorčić datuma na 3 sata.
Sat na standardnoj frekvenciji od 28.800 vibracija na sat pokreće manufakturni automatski kalibar CFB A2050 s 33 rubina, 55-časovnom rezervom snage i funkcijama sat, minuta, malih sekundi i datuma. Posebnost ovog mehanizma ukrašenog ženevskim uzorkom jeste Buchererov periferni rotor koji se okreće u oba smera. Prednosti perifernog rotora su mogućnost izrade tanjih mehanizama a samim tim i kućišta, te potpuno otkrivanje mehanizma kako bi vlasnici mogli nesmetano da uživaju u njihovom radu i estetici.
Manero Peripheral 43 mm (ref. 00.10921.03.23.01) dolazi na bež kaišu od aligatorske kože, koji satu daje dodatnu notu sofisticiranosti i elegancije.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -