05 / 12 / 23
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljePoznate ličnosti i satovi

Poznate ličnosti i satovi

- Oglas -

Poznati glumci, muzičari, sportisti i ostale zvezde, imaju brojne obožavaoce koji žele da imaju istu garderobu, parfem ili sat kao njihovi idoli. Proizvođači satova to vrlo dobro znaju, pa mnoge slavne ličnosti biraju za svoje ambasadore. Tako se na crvenom tepihu redovno mogu videti odlični satovi, kao lični izbor ili kao deo plaćene promocije.

Saradnja između Omege i Džordža Klunija traje već godinama. On satove ovog proizvođača nosi na mnogim događajima, pa čak i u nekim svojim filmovima. Da ova saradnja za njega nije samo poslovne prirode, govori činjenica da je na svom venčanju nosio sat Omega De Ville Tresor.

Kao nekadašnji Bond, Pirs Brosnan je nosio Omegu, a danas je zaštitno lice male manufakture po imenu Speake-Marin.

Još jedan miljenik žena, poznati glumac Klajv Oven, viđen je sa satom Jaeger-LeCoultre Master Grande Tradition a Tourbillon. Ljubitelj časovnika ove manufakture je i legendarni Al Paćino.

Izraelski supermodel Bar Refaeli proglašena je za novo lice brenda Hublot, pa se tako pridružila impresivnoj listi dosadašnjih ambasadora ovog proizvođača satova, koju čine Kobi Brajant, Džej Zi, Dvejn Vejd, Pele, Jusejn Bolt i mnogi drugi.

IWC Schaffhausen je zajedno sa svojim ambasadorima – vozačima Formule 1, Nikom Rozbergom i Luisom Hamiltonom, dizajnirao dva modela Ingenieur Chronograph u ograničenim serijama.

Britanska zvezda Dejvid Bekam je Breitlingov ambasador. Poznati glumac Leonardo Dikaprio zaštitno je lice kompanije TAG Heuer, kao i Marija Šarapova, ali i Severina Vučković.

Zenith je podržao neustrašivog Austrijanca, Feliksa Baumgartnera, koji je 2012. skočio padobranom iz stratosfere. U njegovu čast predstavljena je ograničena serija modela Academy Cristophe Colomb.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -