03 / 12 / 23
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeOvog leta roni se s Paneraijem na ruci

Ovog leta roni se s Paneraijem na ruci

- Oglas -

Officine Panerai, italijanski časovničarski brend poznat po kvalitetnim, dizajnerski upečatljivim modelima koji imaju robustno kućište s „branikom“ za krunicu i jednostavni ali elegantni brojčanik s velikim kazaljkama i oznakama vremena, ovo leto je odlučio da dočeka spreman, pa je na ovogodišnjem ženevskom salonu satova predstavio niz novih modela iz ronilačke kolekcije Submersible.

Najzanimljiviji novi modeli Submersiblea su oni posvećeni Majku Hornu, Submersible Mike Horn Edition 47MM ref. PAM00984 i ref. PAM00985, jer donose originalan dizajn i izrađeni su od EcoTitaniuma, tj. Paneraijevog recikliranog titanijuma, čime simbolizuju Hornovu borbu za zaštitu okoline.

Crni brojčanik ima velike luminiscentne kazaljke i oznake vremena, luminiscencijom obrubljeni podbrojčanik malih sekundi na 9 časova i prozorčić za datum na 3 sata. Obe reference, koje se razlikuju po boji luminiscentnog sadržaja (zelen kod modela PAM00984, plav kod modela PAM00985) pokreće manufakturni automatski kalibar P. 9010 s 31 rubinom, 72-časovnom rezervom snage, dva kućišta opruga i frekvencijom od 28.800 vibracija na čas. Satovi idu uz čvrst kaiš od reciklirane plastike, a dostupni su u ograničenoj seriji od po 19 primeraka.

Više u novom broju Satova i nakita br.25.

Iz časopisa Satovi & nakit, leto 2019.

PANERAI SUBMERSIBLE MIKE HORN EDITION PAM00985 620 20Copy

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -