05 / 12 / 23
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeNova Panerai kolekcija

Nova Panerai kolekcija

- Oglas -
Sa dve kolekcije u ponudi – atraktivnim ronilačkim Luminor i nešto elegantnijim Radiomir modelima, Panerai je donedavno zadovoljavao svu tražnju. Zato je uvođenje nove, Luminor Due kolekcije velika vest za sve ljubitelje brenda Panerai.
 
Novi Luminor Due modeli na prvi pogled ne razlikuju se previše od ostalih iz Luminor kolekcije. Međutim, pogled sa bočne strane pokazuje i te kakvu razliku. Naime, kućišta Luminor Due modela tanja su za 40 posto u odnosu na klasičnu seriju, što je vodootpornost smanjilo na 30 metara. Ipak, baš zahvaljujući tome očuvana je atraktivnost Luminor modela, kao i doza elegancije koja krasi Radiomir.
 
U ponudi su četiri nova modela: ručno navijani PAM676 (čelično kućište) i PAM677 (kućište od ružičastog zlata) sa trodnevnom rezervom snage, prečnikom od 42 mm i visinom od 10,5 mm; kao i automatski PAM674 (čelično kućište) i PAM675 (kućište od ružičastog zlata) takođe sa trodnevnom rezervom snage, ali je kućište prečnika 45 mm visoko 10,7 mm.  

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -