24 / 07 / 24
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeMotociklizmom inspirisani satovi modernog i retro stila

Motociklizmom inspirisani satovi modernog i retro stila

- Oglas -
Motociklizam je jedan od najpopularnijih sportova na svetu, motociklisti izgledaju „cool“, a motori i satovi dobro idu zajedno pa ne čudi što su Tissot i Breitling kreirali ovim sportom inspirisane modele.
the norton commando 961 cafe racer mkii breitling limited edition motorcycle 22554 18 03 19
Motori već odavno nisu samo prevozno sredstvo već i statusni simbol koji nije rezervisan samo za one dubokih džepova. Ako tome dodamo činjenicu da motori evociraju opušteni, slobodni način života, a da motociklisti izgledaju „cool“, ne čudi što mnogi svetski časovničarski brendovi (poput TAG Heuera, Hublota, Certine i Anonima), da bi pridobili pažnju publike, uspostavljaju saradnju s motociklističkim takmičenjima na kojima imaju ulogu zvaničnih merilaca vremena, i nastoje da angažuju najveće zvezde motociklizma za svoje ambasadore. Uostalom, motori i satovi dobro izgledaju zajedno, a dele i mehaničku kompleksnost i dizajnersku maštovitost.
SiN30 Motori slika0120 20Copy
Tissot i MotoGP™ su 2001. sklopili partnerstvo, a tome u čast ova časovničarska kompanija svake godine kreira zvanični sportski sat takmičenja. Ni ova godina nije bila izuzetak, pa je predstavljen moderni sportski model T-Race MotoGP™ Automatic 2019 Limited Edition (ref. T115.427.37.051.00), koji kao motociklističke detalje ima ram u obliku diska kočnice, izrađen od ugljeničnih vlakana, materijala koji se koristi u izradi motocikala.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -