05 / 12 / 23
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeLaurenova kolekcija Black Safari

Laurenova kolekcija Black Safari

- Oglas -

Nove modele pokreće mehanički mehanizam smešten ispod mat crnog kućišta od nerđajućeg čelika, dok se na brojčaniku ističu kazaljke i brojke obložene Super LumiNovom.

Black Safari Flying Tourbillon obiluje suptilnim detaljima poput skeletonizovanog brojčanika ispod koga je vidljiv složeni mehanizam flying tourbillona. Na mat crnom brojčaniku Flying Tourbillona ističu se koncentrični krugovi urezani oko broja 12 i smeđi porub brojčanika od brestovog drveta, inspirisan kontrolnom tablom Bugattija. Crni kaiš od krokodilske kože daje konačnu dozu nenametljivog luksuza ovom muževnom, ali rafiniranom meriocu vremena.

Kućište Black Safari RL67 Chronometersa od nerđajućeg čelika pojačano je platinom, a ima dve veličine prečnika – 45 mm i 39 mm; ovo manje je dizajnirano kako bi odgovaralo užem zglobu. Brojčanici su izrađeni od azurnog antracita sa završnim mat lakom, na kojima se ističu arapski brojevi boje peska. Na poleđini kućišta ugraviran je Ralph Laurenov logo, ispod koga otkucava mehanizam na samonavijanje, kalibra RL300-1, s rezervom snage od 42 časa.

Modeli Chronometers idu uz platnene kaiševe u pet različitih boja i vodootporni su do sto metara.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -