28 / 10 / 21
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeIWC-ov kultni Portugieser Chronograph u novom izdanju!

IWC-ov kultni Portugieser Chronograph u novom izdanju!

- Oglas -

Na izložbi Watches & Wonders u Šangaju IWC Schaffhausen prvi put je predstavio kultni Portugieser Chronograph na narukvici od nerđajućeg čelika. Zahvaljujući ovoj novoj opciji narukvice, elegantan i sportski hronograf postaje još svestraniji i prikladniji za novi niz avantura. Kvalitetna narukvica od nerđajućeg čelika s preklopnom kopčom leptira takođe je dostupna kao dodatak svim novim modelima Portugieser Chronographa, navodi IWC Schaffhausen na svojoj službenoj web stranici.

Portugieser Chronographom IWC je pre više od 20 godina u porodici Portugieser uspostavio sportski dizajn. Zahvaljujući jasnom i otvorenom brojčaniku s dva udubljena podbrojčanika, na 12 i 6 sati, kao i unutrašnjoj prirubnici ispisanoj merilom od četvrt sekunde, bezvremenski moderni hronograf pretvorio se u jedan od najpopularnijih Schaffhausenovih modela.

Sada Portugieser Chronograph postaje još svestraniji: IWC je prvi put lansirao verziju kultnog sata s narukvicom od nerđajućeg čelika. Narukvica je s lepim detaljima i dovršena fino poliranim i satenskim površinama. Zahvaljujući preklopnoj leptir  kopči, ergonomski leži na ručnom zglobu i pruža udobnost.

Nova referenca s narukvicom od nerđajućeg čelika (Ref. IW371617) sadrži kućište od nerđajućeg čelika, posrebreni brojčanik, plave kazaljke i aplikacije. Unutra otkucava IWC-ov kalibar 69355. Precizno kretanje hronografa u klasičnom dizajnu točkića vidljivo je kroz zadnju stranu safirnog stakla. Efikasan, dvosmerni sistem navijanja papučice stvara rezervu snage od 46 sati.

Nova narukvica od nerđajućeg čelika dostupna je kao dodatak za sve nove modele Portugieser Chronograph (Ref. IW3716).

Saznajte više na službenoj stranici IWC Schaffhausen.

Foto: IWC Schaffhausen

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -