05 / 12 / 23
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeIWC-ov kultni Portugieser Chronograph u novom izdanju!

IWC-ov kultni Portugieser Chronograph u novom izdanju!

- Oglas -

Na izložbi Watches & Wonders u Šangaju IWC Schaffhausen prvi put je predstavio kultni Portugieser Chronograph na narukvici od nerđajućeg čelika. Zahvaljujući ovoj novoj opciji narukvice, elegantan i sportski hronograf postaje još svestraniji i prikladniji za novi niz avantura. Kvalitetna narukvica od nerđajućeg čelika s preklopnom kopčom leptira takođe je dostupna kao dodatak svim novim modelima Portugieser Chronographa, navodi IWC Schaffhausen na svojoj službenoj web stranici.

Portugieser Chronographom IWC je pre više od 20 godina u porodici Portugieser uspostavio sportski dizajn. Zahvaljujući jasnom i otvorenom brojčaniku s dva udubljena podbrojčanika, na 12 i 6 sati, kao i unutrašnjoj prirubnici ispisanoj merilom od četvrt sekunde, bezvremenski moderni hronograf pretvorio se u jedan od najpopularnijih Schaffhausenovih modela.

1 500 iw371617 4

Sada Portugieser Chronograph postaje još svestraniji: IWC je prvi put lansirao verziju kultnog sata s narukvicom od nerđajućeg čelika. Narukvica je s lepim detaljima i dovršena fino poliranim i satenskim površinama. Zahvaljujući preklopnoj leptir  kopči, ergonomski leži na ručnom zglobu i pruža udobnost.

2 500 iw371617 6 1

Nova referenca s narukvicom od nerđajućeg čelika (Ref. IW371617) sadrži kućište od nerđajućeg čelika, posrebreni brojčanik, plave kazaljke i aplikacije. Unutra otkucava IWC-ov kalibar 69355. Precizno kretanje hronografa u klasičnom dizajnu točkića vidljivo je kroz zadnju stranu safirnog stakla. Efikasan, dvosmerni sistem navijanja papučice stvara rezervu snage od 46 sati.

3 500 iw371617 5

Nova narukvica od nerđajućeg čelika dostupna je kao dodatak za sve nove modele Portugieser Chronograph (Ref. IW3716).

Saznajte više na službenoj stranici IWC Schaffhausen.

Foto: IWC Schaffhausen

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -