29 / 09 / 23
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeHublot Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022™ - treće poluvreme

Hublot Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022™ – treće poluvreme

- Oglas -

Odbrojavanje do FIFA Svetskog prvenstva u fudbalu zvanično je počelo, a Hublotov inovativni pametni sat spreman je da izmeri svaki minut na zelenom terenu. Ekskluzivni Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022™ biće izrađen u 1.000 primeraka, a zahvaljujući unikatnim aplikacijama doneće jedinstveno korisničko iskustvo ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu.

Kompanija Hublot je četvrti put uzastopno ponosni merač vremena najvažnijeg sportskog događaja na planeti – FIFA Svetskog kupa koji će se održati u Kataru od 20. novembra do 18. decembra. S više od milijardu gledalaca širom sveta, FIFA World Cup™ turnir najgledaniji je sportski događaj na planeti, pa će veliki deo medijske pažnje biti usmeren ka Hublotovom satu koji će osvojiti novi deo publike.

Hublot Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 ambijentalna
Veći i unapređeni ekran preneće u realnom vremenu najznačajnije trenutke s terena

Kao prva i vodeća časovničarska kuća u svetu fudbala, kompanija Hublot s uzbuđenjem najavljuje Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022™, smartvoč s novom „timeline“ funkcijom koji će obožavaoce fudbalskog turnira odvesti pravo u srce akcije – čak i pre nego što akcija na travnatoj podlozi počne.

Big Beng na novoj teritoriji

Kao zvanični partner šampionata Hublot će meriti vreme na sve 64 utakmice u Kataru, uključujući i finale zakazano na stadionu Lusail u Dohi 18. decembra. Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022™ zapravo je zadivljujuća mešavina finih tehnika izrade satova i vrhunske elektronike. Impozantno i veoma precizno projektovano kućište prečnika 44 mm od mikrobrušene i polirane crne keramike deli dizajnerski stil Hublotove ikone, Big Banga.

Hublot Big Bang e FIFA World Cup Qatar zastave
Izrađen od titanijuma i keramike, novi Hublot spaja tradicionalnu veštinu izrade i karakterističnu ikonografiju sveta fudbala

Ovom prilikom umesto najsavremenije mehanike nalazi se procesor Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100 koji pokreće najnovija verzija Wear OS by Google™ (Wear OS 3). Namenska aplikacija nudi korisniku zadivljujuće iskustvo, dostojno jedne od najekskluzivnijih kompanija. Impresivna hardverska specifikacija sata uključuje akcelerometar, žiroskop, mikrofon, zvučnik, GPS i praćenje otkucaja srca.

Hublot Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 kais
Jednostavna promena kaiševa omogućava brzu promenu karaktera. Baterija kapaciteta 400 mAh isporučuje dan upotrebe

Hublot – u svetu sportskih aplikacija

Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022™ predstavlja treću generaciju horološke povezanost. U pitanju je najuzbudljiviji „veliki prasak“ do sada, budući da Hublot nastupa s većim i poboljšanim ekranom visoke rezolucije. Zahvaljujući unapređenju, svaki trenutak utakmice biće integrisan sa satom putem novorazvijene fudbalske aplikacije.

Hublot Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 semafor
Qualcomm® Snapdragon Wear™ procesor zadužen je za rad poznatih i novorazvijenih aplikacija

Od svečanog otvaranja do poslednjeg sudijskog zvižduka Hublot će biti u središtu akcije. Pre početka turnira multimedijalni Big Bang biće u odbrojavanju i pratiće dane do otvaranja – utakmice između Katara i Ekvadora 20. novembra. Hublot Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022™ će 15 minuta pre svake utakmice na ekranu sata ilustrovati početne postave svake reprezentacije i profile igrača, tako da korisnik može uživati u detaljima prikazanim na zglobu njegove ruke, što je zaista atraktivno.

Pod budnim okom tehnologije

Kada utakmica počne, sat će automatski ući u režim koji će pomoći navijačima da zabeže najupečatljivije i najvažnije trenutke. Princip funkcionisanja je jednostavan: na spoljašnjem rubu brojčanika nalazi se lestvica podeljena u pet delova koji označavaju prvo i drugo poluvreme, nadoknadu vremena u svakoj deonici i poluvreme. Ako je postignut gol, sat će prikazati animaciju uz ime igrača, dok će se fudbalski simbol pojaviti na minutnoj lestvici. Isti princip Hublot je kreirao i za dodeljene žute i crvene kartone ili penal.
U slučaju da dođe do izvođenja kaznenih udaraca, svaki jedanaesterac će se beležiti grafikom lopte sa zelenim ili crvenim obrisom koji pokazuje je li pokušaj bio uspešan ili ne. Poslednja animacija rezervisana je za konačan rezultat.

Hublot Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022 kopca
Posvećenost detaljima je prvoklasna ali je cena iznenađujuće visoka i iznosi 6.000 evra

Novi Hublot takođe dolazi opremljen punim paketom unapred učitanih aplikacija koje korisnicima omogućuju da ostanu povezani i prate aktivnosti i zdravlje.

Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022™ takođe računa na celodnevno trajanja baterije i dva sata punjenja do maksimalnog kapaciteta. Bluetooth 5.0 omogućuje povezivanje sa širokim rasponom uređaja, a sat je kompatibilan sa Android i iOS platformama. Vodootporan do tri ATM ili 30 metara, novi Hublot biće izrađen u svega 1.000 primeraka.

Cena je očekivano visoka, za novi Hublot neophodno je izdvojiti 6.000 evra.

Za više informacija o aktuelnoj ponudi, dostupnosti i cenama Hublot satova posetite website kompanije Maestro Jewelers, zvaničnog partnera ovog brenda u Srbiji – www.maestro.rs

OSNOVNE INFORMACIJE
Brend: Hublot
Model: Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022™
Referenca: 450.CI.1100.RX.FWC22
Dimenzije: prečnik 44 mm, visina kućišta 14 mm
Materijal kućišta: keramika
Narukvica/kaiš: guma
Vodootpornost: 30 m
Mehanizam: Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100
Ograničeno izdanje: 1.000 primeraka
Cena: 6.000 evra

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -