12 / 04 / 24
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeHronografski Portugieser s novim manufakturnim kalibrom

Hronografski Portugieser s novim manufakturnim kalibrom

- Oglas -

Povodom 150. rođendana IWC je predstavio jubilarnu kolekciju Jubilee, a s njom i Portugieser Chronograph Edition „150 Years“, koji pokreće novi manufakturni kalibar

Legendarna švajcarska časovničarska manufaktura IWC Schaffhausen je 2018. proslavila 150. rođendan. Povodom toga je na Salonu satova u Ženevi predstavila jubilarnu kolekciju Jubilee sastavljenu od ekskluzivnih modela iz svojih najpopularnijih „porodica“ Pallweber, Portugieser, Portofino, Da Vinci i Pilot’s Watches. Jedan od njih je prefinjeni muški sat Portugieser Chronograph Edition „150 Years“ (ref. IW371602), koji krasi naslovnu stranu našeg Kataloga satova 2019.

Portugieser Chronograph Edition „150 Years“ je elegantan sat s čeličnim kućištem dimenzija 41 x 13,1 mm, koje je s obe strane prekriveno safirnim staklom i vodootporno je do 30 metara.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -