12 / 04 / 24
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeGodina kad je sve počelo

Godina kad je sve počelo

- Oglas -
Na ovogodišnjem Baselworldu švajcarski časovničarski brend Tudor, „mlađi brat“ popularnog Rolexa, predstavio je potpuno novu kolekciju Tudor 1926, koja zbog klasičnih linija i sofisticiranog dizajna odskače od robustne sportske estetike po kojoj je Tudor u poslednje vreme poznat. Nova kolekcija je posveta samim počecima brenda pa je nazvana 1926, po godini njegovog osnivanja.
Satovi iz kolekcije Tudor 1926 odlikuju se nenametljivim brojčanikom crne ili srebrne boje, ukrašenim utisnutim mrežastim motivom koji daje utisak elegancije i luksuza. Parne sate prikazuju aplicirane zlatne ili čelične arapske brojke, dok su neparni predstavljeni apliciranim zlatnim ili čeličnim vrhovima strelica ili, kod pojedinih modela, dijamantima. Sate, minute i sekunde pokazuju tanke zlatne ili čelične kazaljke. Podbrojčanik datuma smešten je na 3 sata. Pored navedenog, na brojčaniku pažnju pleni Tudorov logo ispod 12 časova te natpis Rotor Self-Winding iznad 6 sati, koji je preuzet s Tudorovih istorijskih modela.
Okruglo kućište ima čak četiri veličine – 41, 39, 36 i 28 mm – zbog čega će savršeno pristajati i na ženskoj ruci. Postoji u poliranoj čeličnoj verziji i poliranoj čeličnoj verziji s ramom presvučenim 4N ružičastim zlatom. Satovi Tudor 1926 s donje strane su zatvoreni čeličnim poklopcem, imaju čeličnu krunicu na navoj ukrašenu Tudorovom ružom i vodootporni su do 100 m, što znači da se osim u dnevnim i svečanim prilikama mogu nositi i tokom sportskih aktivnosti.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -