05 / 12 / 23
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeEmporio Armani Retro

Emporio Armani Retro

- Oglas -

piše: Nataša Jonjić

Brojnim uglednim časovničarskim brendovima, koji su ove godine odabrali povratak svojim korenima da bi pronašli inspiraciju za nove modele, pridružio se i modni brend Emporio Armani, koji je i sam posegnuo u modno nasleđe i predstavio najnoviju kolekciju jednostavnog imena Emporio Armani Retro.

Nova kolekcija 
Nova kolekcija, koja stiže iz italijanskih dizajnerskih studija, pravi je predstavnik retro stila koji je ove godine osvojio i publiku i kritiku. Očigledno je da su se ljubitelji satova umorili od inovacija, koje često u potpunosti prekrivaju brojčanik tako da se tačno vreme i ne vidi, a vlasnik časovnika baš i ne zna čemu mu služi to što nosi na ruci. Nova kolekcija, koja stiže iz italijanskih dizajnerskih studija, pravi je predstavnik retro stila koji je ove godine osvojio i publiku i kritikuZbog toga, svima željnim jednostavnih pokazivača tačnog vremena, Armanijeva Retro kolekcija dolazi kao pravo osveženje. Njegovi dizajneri posegnuli su za klasicima i stvorili kolekciju sofisticiranih merača vremena savremenog duha. Ova kolekcija stavlja naglasak na klasične elemente koji su tipični za satove prošlosti: tu su konveksna stakla, vertikalni brojači na hronografima i narukvice od pletenog metala. Svi modeli su predstavljeni kao klasični, ali na moderan način, u kolekciji za muškarce i žene, reflektujući filozofiju marke kao savremene klasike.

Klasični elementi
Upravo takvi su i modeli koje predstavljamo u ovom broju: AR0371 i AR0385. Prvi od njih ima prečnik kućišta 42,50 mm, hronografski mehanizam, brojčanik prekriven mineralnim staklom, kaiš od smeđe krokodilske kože i šnalu starinskog stila. AR0385 ima prečnik kućišta 43 mm, hronografski mehanizam i brojčanik prekriven mineralnim staklom, kaiš od glatke crne kože i leptir šnalu. Oba modela su vodootporna do pedeset metara.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -