29 / 09 / 23
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeDženifer Lorens u timu Longines ambasadora – lepota elegancije

Dženifer Lorens u timu Longines ambasadora – lepota elegancije

- Oglas -

Oskarom nagrađena glumica i aktivistkinja Dženifer Lorens nedavno je postala ambasador elegancije kompanije Longines. Talentovana umetnica je prvu reklamnu kampanju obojila promocijom Master Collection modela u referenci L2.409.4.87.2.

Više od decenije Dženifer Lorens slovi za jednu od najnadarenijih glumica u Holivudu. Atraktivna Amerikanka imala je svega 20 godina kada je izborila prvu nominaciju za Oskara, za rolu u drami Winter’s Bone. Uspehe je nizala sa svakom novom ulogom, a vernim portretiranjem tinejdžerske heroine u The Hunger Games iz 2012. etablirala se kao globalna zvezda.

Longines Jennifer Lawrence portret
Dženifer Lorens je osvojila prestižnu nagradu Oskar za film Silver Linings Playbook

Od tada je zanosna glumica talentom i radom osvojila najveća priznanja u industriji, uključujući Oskara za najbolju glumicu, nagradu BAFTA, dve nagrade Udruženja filmskih glumaca i čak tri Zlatna globusa. Njen poslednji film, Causeway, označava prekretnicu budući da je to prvi projekat u kojem je glumila i sama ga producirala pod svojom Excellent Cadaver zastavom.

The Longines Master Collection

Kao prvi izbor talentovane glumice izdvojio se sat sofisticirane spoljašnosti i nežnih detalja. U referenci L2.409.4.87.2 Master Collection je savršena ilustracija filozofije brenda Longines. Brojčanik od sedefa ugostio je dijamantske satne indekse a podbrojčanik kružnog kalendara predstavio je i mesečeve mene. Time je Longines harmonično spojio notu luksuza i časovničarsku kompetenciju.

Longines
The Longines Master Collection ima čelično kućište i graciozni ciferblat od sedefa

Prečnik čeličnog kućišta od 34 milimetra prilagođen je za damski zglob, čemu nesumnjivo doprinosi i visina kućišta od 11,10 milimetara. Prepoznatljivi Longines stil kompletiran je i kožnim kaišem intenzivne crvene boje. Poleđina kućišta je prozirna, pa je moguće posmatrati mehanizam u radu. Za preciznost je zadužen provereni kalibar L899, koji obezbeđuje rezervu snage od 72 časa.

Referenca L2.409.4.87.2 dostupna je po ceni od 2.750 švajcarskih franaka.

OSNOVNE INFORMACIJE
Brend: Longines
Model: Master Collection
Referenca: L2.409.4.87.2
Dimenzije: prečnik 34 mm, visina kućišta 11.10 mm
Materijal kućišta: nerđajući čelik
Narukvica/kaiš: koža
Mehanizam: Kalibar L899 automatski
Rezerva snage: 72 sata
Cena: 2.750 CHF

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -