21 / 04 / 24
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeDeset satova pristupačnih cena

Deset satova pristupačnih cena

- Oglas -

Alpina Sailing Yacht Timer

Alpina je poznata po pristupačnim satovima sa švajcarskim mehaničkim mehanizmima. Model Sailing Yacht Timer ima automatski mehanizam Sellita SW 500 koji je nadograđen kućnim modulom za odbrojavanje vremena u regatama. Izvrsne je čitljivosti i vrhunskog kvaliteta.

Baume & Mercier Clifton GMT

Baume & Mercierov sat Clifton GMT je jednostavnog ali atraktivnog dizajna a pokreće ga ETA-in kalibar 2893-3. Opremljen je funkcijom druge vremenske zone i potpuno spreman za putovanja.

Frederique Constant Slimline Moonphase

Frédérique Constantov sat Slimline Manufacture Moonphase pokreće automatski kućni kalibar FC-705, koji je opremljen indikatorom Mesečeve mene. Brojčanik i kućište su klasičnog i jednostavnog dizajna s indikatorima časova, umesto brojeva, što ga čini prilično elegantnim.

Hamilton Khaki Navy Sub Auto Chrono

Hamiltonov sat Khaki Navy Sub Auto Chrono je sportski hronograf opremljen ETA-inim kalibrom 7753. Vodootporan je do 300 metara, odličnog kvaliteta i s mnogo sitnih detalja u dizajnu.

Longines HydroConquest Chronograph

Sat HydroConquest Chronograph nosi Longinesovo stupčano kolo hronografskog kalibra L667, a pokreće ga kalibar koji je baziran na kalibru Valjoux 7750 a koji je ETA specijalno razvila i prilagodila za Longines. Sat je vodootporan do 300 metara.

Nomos Ahoi

Nomosov sat Ahoi je jedini nemački časovnik na ovom spisku. Ovo je ronilački sat, vodootporan do 200 metara, koga pokreće kućni automatski kalibar Epsilon.

Oris Aquis Depth Gauge

Orisov sat Aquis Depth Gauge je napravljen za profesionalne ronioce i ima zanimljivu i pametno dizajniranu funkciju pomoću koje se meri dubina ronjenja.

Swatch Sistem 51

Swatchov model Sistem 51 je pravi dokaz da se za minimalnu cenu može napraviti odličan automatski švajcarski sat. Pokreće ga izuzetno jednostavan kalibar sa samo 51 komponentom, koji su u potpunosti napravili roboti za manje od 20 minuta.

Tissot T-Complication Squelette

Tissotov sat T-Complication Squelette ima ETA-in kalibar 6497 i skeletonizovani tehno izgled, kao mali časovničarski bioskop za radoznale gledaoce.

Tudor Heritage Chrono Blue

Tudorov sat Heritage Chrono Blue izgleda mladalački, zanimljivo i coll, a kvalitet mu je nesporan. Opremljen je ETA-inim kalibrom 2892-A2 na koji je Tudor dodao hronografski modul Dubois-Dépraza.  

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -