24 / 07 / 24
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeCartier Ronde Croisiere

Cartier Ronde Croisiere

- Oglas -

Cartier je svoju ponudu proširio novom Ronde Croisière kolekcijom. Time se nastavlja trend započet sa Calibre de Cartier Diver, te je u proizvodnom portfelju kuće sve više sportskih modela. Ali i kod novih modela zadržani su tradicionalni, elegantni detalji, tako da su Ronde Croisière satovi za svaku priliku.

Ronde Croisière kolekcija sastoji se od tri modela. Kućišta su im od nerđajućeg čelika, u prečnika imaju 42 mm i prilično malu visinu – 9,7 mm. Vodootpornost iznosi 100 metara. Rotirajući prsten je od čelika ili 18-karatnog ružičastog zlata sa ADLC premazom. Krunica je, u zavisnosti od verzije, takođe od jednog od ova dva materijala, ukrašena dragim kamenom, što je karakteristično za Cartier. Brojčanik sa rimskim brojevima može biti u srebrnoj ili tamnosivoj boji.

Ronde Croisière modele pokreće kućni mehanizam sa oznakom 1847MC. Radi na frekvenciji od 28.800 vibracija po času i poseduje rezervu snage od 48 časova. Zahvaljujući specifičnoj glavnoj opruzi mehanizam pruža vrhunsku preciznost.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -