03 / 12 / 23
- OGLAS -
Velike pričeTema nedeljeBell & Ross Instrument de Marine kolekcija

Bell & Ross Instrument de Marine kolekcija

- Oglas -
Kompanija Bell & Ross predstavila je tri nova modela u okviru kolekcije Instrument de Marine. Sva tri imaju prepoznatljivo četvrtasto kućište i detalje preuzete sa brodskih hronometera korišćenih pri navigaciji na moru. Kod dva modela je u bronzano kućište stavljen umetak od drveta indijske ruže, dok je treći najekskluzivniji, s kućištem od ružičastog zlata.
 
BR 01 Instrument de Marine dolazi u 46 mm kućištu od bronze, ima jednostavan beli brojčanik samo sa prikazom tekućeg vremena. Pokreće ga ručno navijani BR-CAL.203 mehanizam, vidljiv kroz poleđinu kućišta. Biće proizvedeno 500 primeraka.
 
BR-X1 Skeleton Chronograph Instrument de Marine takođe je u bronzanom kućištu, ali nešto manjem, prečnika 45 mm. Pokreće ga skeletonizovani hronograf mehanizam vidljiv kroz sam brojčanik, ali i poleđinu sata. Ovaj model biće izrađen u svega 99 primeraka.
 
BR-X1 Tourbillon Chronograph Instrument de Marine limitiran je na 20 primeraka, a njegovo kućište prečnika 45 mm od ružičastog je zlata. Brojčanik sa safirnim staklom otkriva skeletonizovani hronograf mehanizam sa turbijonom. Navija se ručno, a hronograf funkcijom upravlja se putem samo jednog dugmeta.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -