24 / 07 / 24
- OGLAS -
Velike pričeLifestyleTag Heuer Eyewear kolekcija - klasa za sebe

Tag Heuer Eyewear kolekcija – klasa za sebe

- Oglas -

Tag Heuer ne poznaje granice luksuza, pa se čuveni časovničarski brend nakon višegodišnje pauze ponovo oprobao u stvaranju urbanih sportskih naočara. Ovom prilikom vrhunski kvalitet garantuje Thélios, italijanska kompanija za dizajn i proizvodnju naočara koja posluje u okviru moćne LVMH grupacije. Dobar rezultat nije izostao…

Mada je najpoznatiji po nadmoći u časovničarstvu, Tag Heuer je rešio da podseti i na kreativnost koja izlazi iz okvira očekivanog. Za takvu ulogu pripremio je liniju sportskih sunčanih naočara koje je osmislio italijanski dizajner Renato Montanjer (Renato Montagner).

Tag Heuer eyewear ambijentalna
Svi modeli Tag Heuer naočara su lagani i veoma čvrsti. Iz dizajnerske perspektive brend ne odstupa od avangardnog stila

Povratak na mesto uspeha

Iako možda zvuči kao kliše, nova linija Tag Heuer naočara (zaista) predstavlja spoj najaktuelnijih inovacija i savremenog dizajna. Poput satova s Tag Heuer znakom i kod naočara svaki model podržava najviše standarde izrade i isključivo prvoklasne materijale. Plastika i acetat su na novim modelima bez kompromisa poslati u penziju, a za nove Eyewear modele TH je upotrebio reciklirani grafit, karbon, titanijum i specijalna vlakna koja ne dolaze iz nafte, već iz ricinusovog ulja. Tag Heuer ističe naglašeno avangardan stil, čak i futuristički. Svi modeli na taj način osvajaju i novu teritoriju, jer osim vrhunske upotrebljivosti emituju snažnu modnu poruku.

Tag Heuer eyewear prednji kadar
Ovo nije prvi put da TH ulazi u vode prvoklasne optike: između 2002. i 2016. švajcarski brend je već dominirao tržištem

Ultraotporan, svaki par  iz TAG Heuer kolekcije idealan je za dinamičan život i širok spektar sportskih aktivnosti. Upravo zbog toga u promociji nove Eyewear kolekcije učestvuje i perspektivni kanadski teniser Feliks Ože Alijasime (Félix AugerAliassime). 

Tag Heuer nudi tri linije ekskluzivnih naočara

Efektne Tag Heuer naočare podeljene su u tri linije: Pro Performance, Sport Performance i Daily Performance. Linija Pro Performance u skladu s imenom spaja agresivan dizajn i vrhunsku tehnologiju optike, pa su to modeli za profesionalne sportiste i neustrašive avanturiste.

Kategorija Sport Performance usmerena je ka rekreativcima koji traže naočare s izraženom notom funkcionalnosti. Za kraj, tu je i linija Daily Performance specijalizovana za svestranost, koja ima dozu diskretnog sportskog stila. Svi modeli su dizajnirani a i izrađeni u Evropi, što je poslednjih godina prava retkost u svetu optike.

Tag Heuer eyewear detalj
Besprekorna izrada i posvećenost detaljima se podrazumevaju. Najskuplje TH naočare koštaće čak 1.200 evra

Spoj funkcionalnosti i raskošnog luksuza

Osim progresivnom dizajnu Tag Heuer je najveću pažnju posvetio i nesvakidašnjim rešenjima. S neskrivenim ponosom ističe se Shield Pro, komforni model koji ima izmenjiva stakla za dodatnu svestranost te podesive jastučiće za nos i grafit u okvirima. Na dugačkoj listi inovacija tu je i Specta tehnologija visokog kontrasta koja efikasno blokira čak 37 posto polarizovane svetlosti. Najzahtevnijim ali i najbogatijim korisnicima TH je namenio i opciona stakla presvučena 24k zlatom i platinom! Moćan nastup brenda Tag Heuer kompletira i silueta Flex modela koji koristi nenadmašno lagane elemente od titanijuma i minimalistički okvir bez šarki. Listu avangardnih rešenja zaokružio je revolucionarni model Vingt-Sept, koji promoviše prve metalne okvire nastale procesom 3D štampe.

Tag Heuer Eyewear
Svi modeli Tag Heuer Eyewear linije ističu se radikalnim sportskim stilom. Atraktivne boje su deo paketa

Dostupne u martu, sunčane naočare iz nove Tag Heuer Eyewear kolekcije, kao što se i očekivalo, nemaju nisku cenu. Jezikom brojeva, za TH naočare moraćete da izdvojite između 315 i 1.200 evra.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -