21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiZenith i Ulysse Nardin na Baselworldu

Zenith i Ulysse Nardin na Baselworldu

- Oglas -

Na sajmu u Bazelu Zenith je predstavio novo, sportsko, izdanje slavnog El Primera. Novi sat ima Zenithov automatski mehanizam 5Hz El Primero 400 B s integrisanim stubičnim kolom. Čelično kućište ima prečnik od 45 mm i vodootporno je do 200 metara. Brojčanik El Primera Sport ima tamnosivu i srebrnu verziju, a obe krase velike kazaljke i oznake sati. Kružna skala brzinomera na obodu brojčanika i sekundara crvene boje daju ovom modelu sportsku notu. Sat ima verzije s crnim gumenim kaišem, kaišem od smeđe krokodilske kože ili s metalnom narukvicom s trostrukom preklopnom šnalom.

Ulysse Nardin je, pak, na Baselworldu predstavio Anchor Tourbillon, sat klasičnog izgleda i napredne tehnologije. Kućište prečnika 44 mm ima verzije od ružičastog i belog zlata, s blistavim belim brojčanikom i safirnim staklom na prednjoj strani i na pozadini. Kalibar je kućni UN-178 na ručno navijanje s dva kućišta opruga koja pružaju sedmodnevnu rezervu snage. Sat ima i 60-sekundni tourbillon i pokazivač rezerve snage te inovativni zaprečni sklop od silicijuma, kojim je povećana preciznost hronometra. Jednostavni kožni kaiš sata dostupan je u crnoj i smeđoj boji.

Ulysse Nardin Anchor Tourbillon

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -