24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiZenith Defy Skyline Boutique - letnje osveženje

Zenith Defy Skyline Boutique – letnje osveženje

- Oglas -

Zenith je na polovini aktuelne sezone predstavio tri nova Defy Skyline izdanja od 41 i 36 mm s ledenoplavim brojčanicima. Osim klasičnih čeličnih, na raspolaganju je i luksuzna referenca ukrašena sjajnim dijamantima, čime Zenith spaja vrhunsko časovničarstvo i prefinjeni svet luksuza.

Kolekcija Defy Skyline je nakon nedavne promocije crnih Defy Skyline Black Ceramic i Black Ceramic Skeleton modela rešila da ponudi veoma traženi sat u atraktivnoj letnjoj nijansi. Bilo da vas podseća na neograničenu slobodu plavog neba ili kristalno čistu vodu, tonovi najnovijeg Boutique izdanja stvoreni su da pokrenu emocije. Ekskluzivne Boutique Edition modele ljubitelji sportske elegancije ove sezone potražiće u dve dimenzije: u većem čeličnom kućištu od 41 mm, i u srednjoj veličini od 36 mm koja nudi dve verzije: glamuroznu s dijamantima na okviru i klasičnu. Ipak, razlike se ne svode samo na dizajnerska rešenja. Pa krenimo redom…

Zenith DEFY Skyline na ruci
Pojačanje u porodici Defy Skyline dolazi u dve dimenzije kućišta. Veće se ističe podbrojčanikom na poziciji 9 sati

Vešto spajajući prošlost i sadašnjost dizajna Zenith i ovog puta kombinuje sastojke koji su mu uvek donosili uspeh: arhitektonske linije i diskretnu robustnost. Poput prethodnih izdanja, novi Defy Skyline je u čeličnom kućištu s dvanaestostranim okvirom inspirisanim vintidž izdanjem iz 1969. godine. Ipak, evidentno je da je novi Zenith sat aktuelnog vremena. Poznata spoljašnost bojama je prilagođena letnjoj sezoni. Tu ulogu ima specifičan ton ledenoplavog brojčanika s ugraviranim uzorkom  četvorokrakih zvezda koje suptilno svetlucaju. Čak je i prikaz datuma usklađen sa nijansom brojčanika. Možda je nekome pomenuti detalj beznačajan, ali on definitivno govori o posvećenosti finesama po čemu se Zenith uvek ističe.

Zenith DEFY Skyline ambijentalna 1

Sklad Zenithove elegancije i luksuza

Kao prvi među jednakima izdvojio se model prečnika 41 milimetar. On deluje veće na zglobu, što navodi na zaključak da će ta referenca biti češći izbor snažnijeg pola. Umerenije dimenzije i identičan stil švajcarski brend nudi i u kućištu prečnika 36 milimetara, čime ispunjava želje brojnih entuzijasta.

Zenith DEFY Skyline dijamanti
Najekskluzivnija referenca se izdvaja okvirom kućišta koji je ukrašen pažljivo selektovanim dijamantima

I dok su standardna čelična izdanja namenjena ljubiteljima klasičnih vrednosti, za privlačenje pogleda  zadužena je glamurozna Defy Skyline verzija, dostupna isključivo u kućištu od 36 milimetara. U pitanju je model čiji bezel krasi svetlucavi kružni niz od 52 dijamanta VVS kvaliteta. Cena je, naravno, primetno veća, ali će upravo taj model privući one koji žele sat izvan šablona.

Sa reputacijom se u Zenithu ne šale, pa sve modele po tradiciji pokreće automatski mehanizam. Model Defy Skyline Ice Blue Boutique Edition od 41 mm koristi rafinirani El Primero 3620, automatski visokofrekventni kalibar s indikatorom desetine sekunde uokvirenim na poziciji 9 časova. Tehnološki veoma napredno izdanje ima rezervu snage od približno 60 sati. Verzije od 36 mm pokreće manji mehanizam Elite 670 koji raspolaže autonomijom od 50 časova. Oba kalibra su u svoj svojoj lepoti i složenosti vidljivi kroz transparentnu pozadinu.

Zenith DEFY Skyline mehanizam
Ledenoplavi brojčanik nijansama prate i najsitniji detalji, poput pozadine datuma

Bogatstvo izbora

Sve tri Defy Skyline Boutique Edition reference isporučuju se na fleksibilnoj čeličnoj narukvici. Ipak, naš glas ide na adresu Ice Blue gumenih kaiševa s uzorkom zvezdanog neba i čeličnom sklopivom kopčom koja se može lako zameniti bez ikakvog alata. Po želji, na raspolaganju su i druge nijanse kaiševa, pa je mogućnost kombinovanja veoma velika.

Zenith DEFY Skyline prednji kadar
Osim gumenih kaiševa Zenith nudi i poznatu narukvicu od nerđajućeg čelika

Novi Defy Skyline Ice Blue Boutique Edition u 41 mm dostupan je ekskluzivno u online butiku švajcarskog brenda. Manje verzije od 36 mm dostupne su u buticima i na online platformi.

Za više informacija o aktuelnoj ponudi i cenama Zenith satova posetite Maestro Jewelers, zvaničnog partnera ovog brenda u Srbiji.

OSNOVNI PODACI
Brend: Zenith
Model: Defy Skyline Ice Blue Boutique Edition
Reference: 03.9300.3620/15.I001; 03.9400.670/15.I001, 16.9400.670/15.I001
Dimenzije kućišta: prečnik 41 mm; prečnik 36 mm
Materijal kućišta: nerđajući čelik
Narukvica/kaiš: nerđajući čelik, guma
Vodootpornost: 100 m
Mehanizam: El Primero 3620; Elite 670
Frekvencija rada: 36.00 vps; 28.800 vps
Rezerva snage: 60 časova; 50 časova
Cena: 8.900 CHF; 8.400 CHF; 11.900 CHF

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -