29 / 09 / 23
- OGLAS -
NovostiWatches & Wonders Zenith

Watches & Wonders
Zenith

- Oglas -

U novoj sezoni Zenith svoju nagrađivanu liniju Chronomaster Sport proširuje zlatnim i dvobojnim verzijama u kojima su spojeni ekskluzivan imidž i karakteristike proslavljenog mehanizma. Novitet u ponudi predstavlja i kolekcija autentično dizajniranih Chronomaster Open časovnika.

Zenith Chronomaster Sport

Chronomaster Sport, ovenčan nagradom „Chronograph“ Grand Prix d’Horlogerie de Genève za 2021. godinu, entuzijasti već ubrajaju u kategoriju savremenih klasika. Nastup u Ženevi Zenith je iskoristio da proširi ponudu modela cenjene sportske kolekcije, a akcenat je na referencama od zlata.

ZENITH CHRONOMASTER SPORT LIFESTYLE3
Kao rezultat višedecenijskog usavršavanja linija Chronomaster Sport opremljena je najnovijom verzijom mehanizma besprekorne reputacije, koju sada prati i kućište od plemenitog materijala
ZENITH CHRONOMASTER SPORT LIFESTYLE2
U svim izdanjima El Primero 3600 raspolaže visokom frekvencijom rada od 5 Hz. Rezerva snage je takođe unapređena, pa modeli Chronomaster Sport kolekcije sada raspolažu autonomijom od 60 sati

Kompanija Zenith dopunjuje liniju Chronomaster Sport novim verzijama koje uključuju plemenite metale, ali u ponudi zadržavaju i modele od čelika.
Nova butik verzija modela Chronomaster Sport (03.3103.3600/69.M3100) ističe se graviranim keramičkim bezelom koji se sastoji od tri odvojena keramička elementa u tradicionalnoj El Primero sivoj, antracit i plavoj, bojama koje su predstavljene i na podbrojčanicima. Ovo posebno izdanje još posebnijim čini srebrni brojčanik s motivom sunčevih zraka. U čeličnom kućištu prečnika 41 mm nalazi se El Primero 3600 automatski mehanizam koji raspolaže rezervnom snage od 60 časova.

Nije tajna da prestižni hronografi od punog zlata imaju posebno mesto u istoriji ateljea Zenith. Budući da se performanse i dragocenost zlata međusobno ne isključuju, Zenith je Chronomaster Sport nedavno izradio u ružičastom zlatu – uključujući narukvicu i ugravirani bezel. Unikatni stil kolekcije Chronomaster Sport, dostupne s crnim (18.3101.3600/21.M3100) ili belim (18.3101.3600/69.M3100) brojčanikom i autentičnim trobojnim podbrojčanicima, te zlatnim kazaljkama i nanesenim markerima, naglašen je brušenim i poliranim površinama koje pojačavaju topli sjaj plemenitog metala. Poput svih modela porodice i Chronomaster Sport ima automatski El Primero 3600 kalibar.

ZENITH CHRONOMASTER SPORT LIFESTYLE4
Zahvaljujući prečniku od 41 mm Chronomaster Sport ulazi u kategoriju uniseks modela

Hit kompanije Zenith sada je dostupan i u sve popularnijoj dvobojnoj formi koja kombinuje izdržljivost nerđajućeg čelika i zavodljivi sjaj ružičastog zlata. Kućište i bočne karike narukvice izrađeni su od nerđajućeg čelika dok su bezel, krunica, tasteri i središnji linkovi od ružičastog zlata. U referenci 51.3100.3600/69.M3100 srebrni ciferblat s uzorkom sunčevih zraka stvara svetlucavi efekat koji naglašava intrigantnu mešavinu tonova i tekstura. U skladu sa estetikom kolekcije Chronomaster Sport svoje mesto na brojčaniku našao je i prikaz datuma u mesecu, na poziciji 4:30 časova. Cena je za model od čelika i zlata 16.700 evra, dok je za zlatne reference potrebno izdvojiti 37.400 evra.

Zenith Chronomaster Open

Zenith je u Ženevi predstavio i najnoviju generaciju Chronomaster Open časovnika koji dizajnom brojčanika smelo otkriva visokofrekventni mehanizam.

Izvanredne performanse i preciznost nisu jedina teritorija na kojoj manufaktura Zenith dominira. U viziji švajcarske kompanije pionirski mehanizmi neretko zaslužuju i vizuelno isticanje radi kompletiranja apsolutnog horološkog hedonizma. Podsećanja radi, 2003. godine Zenith je predstavio Chronomaster Open, liniju časovnika koja je stručnost švajcarskog ateljea učinila vidljivijom. Istovremeno, bio je to prvi put u istoriji časovničarstva da hronograf ima delomično otvoren brojčanik. Chronomaster Open je odmah postao hit, hvaljen za odvažan dizajn i prvoklasan kvalitet.

ZENITH CHRONOMASTER OPEN BLACK DIAL new
Chronomaster Open je dostupan u verziji od čelika i osamnaestokaratnog ružičastog zlata

Udovoljavajući potražnji za satovima kompaktnijih proporcija, okruglo kućište sada ima prečnik od 39,5 mm. Poređenja radi, prethodni model raspolagao je kućištem od 42 mm. U referenci 03.3300.3604/21.M3300 Zenith kombinuje crni brojčanik i čelično kućište od 39,5 mm, koje kompletira skladna narukvica od istog materijala. Ljubiteljima svetlijih tonova i bele boje Zenith je namenio referencu 03.3300.3604/69.M3300.

ZENITH CHRONOMASTER OPEN ROSE GOLD SOLDAT new
Zahvaljujući kompaktnijem kućištu prečnika 39,5 mm Chronomaster Open je sada podjednako interesantan i damama

Ipak, najveću pažnju u Ženevi privukao je model od osamnaestokaratnog ružičastog zlata. Luksuzna referenca 18.3300.3604/69.C922 sa ciferblatom bele boje predstavljena je na plavom kaišu od kože. Sve novitete kolekcije Chronomaster Open pokreće mehanizam El Primero 3604 koji isporučuje aproksimativno 60 časova rezervne snage.

ZENITH CHRONOMASTER OPEN LIFESTYLE1 1
Ref 03.3300.3604/69.M3300 kombinuje beli ciferblat i čelično kućište

Čelični Chronomaster Open će stajati 9.700 evra, dok je za model od zlata potrebno pripremiti 19.600 evra.

Za više informacija o aktuelnoj ponudi, dostupnosti i cenama Zenith satova posetite website kompanije Maestro Jewelers, zvaničnog partnera ovog brenda u Srbiji – www.maestro.rs

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -