03 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiVC Traditionnelle Chronograph Perpetual

VC Traditionnelle Chronograph Perpetual

- Oglas -
Iz Vacheron Constantin manufakture stiže osveženi Traditionnelle Chronograph Perpetual Calendar sa novim kućnim mehanizmom 1142 QP. Kućište prečnika 43 mm izrađeno je od 950 platine, a vodootporno je do 30 metara. Kalibar 1142 QP spaja dve komplikacije: hronograf i večiti kalendar. Sastoji se od 324 komponente, navija se ručno i poseduje rezervu snage od 48 časova.
 
Brojčanik sata u nekoliko različitih nijansi sive inspirisan je Vacheron Constantin hronografima iz četrdesetih godina prošlog veka. Disk koji prikazuje mesečeve faze izrađen je od 22-karatnog belog zlata. Iako je na njemu prikazan veliki broj informacija, brojčanik je zadržao preglednost.
 
Traditionnelle Chronograph Perpetual Calendar postavljen je na aligatorski kožni kaiš, sa preklopnom šnalom od platine. Kutija u kojoj dolazi ujedno je i navijač za satove. 
 
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -