21 / 05 / 24
- OGLAS -
NovostiVacheron Constantin Metiers d Art

Vacheron Constantin Metiers d Art

- Oglas -
Po kineskom kalendaru 2017. je godina petla. Tim povodom Vacheron Constantin predstaviće dva nova modela sata inspirisana tom životinjom, izrađena u po 12 primeraka. Prikaz petla zauzima centralno mesto na brojčaniku Metiers d’Art modela. Izrađen je od ružičastog zlata ili platine i blago izdignut, dok je sam brojčanik emajliran na temperaturi između 800 i 900 stepeni Celzijusa. 
 
Nove modele pokreće kalibar 2460 G4, koji omogućava prikaz vremena bez ijedne kazaljke. Sati, minuti, dani i datumi očitavaju se na četiri prozora smeštena duž oboda brojčanika. Mehanizam se navija automatski i poseduje rezervu snage od 40 časova.
 
Kućište novih Metiers d’Art modela, vodootporno do 30 metara, ima prečnik od 40 mm i visinu od 12,74 mm, a zavisno od modela izrađeno je od 18-karatnog ružičastog zlata ili platine. Poleđina mu je providna i otkriva mehanizam.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -