29 / 09 / 23
- OGLAS -
NovostiUlysse Nardin FreakWing

Ulysse Nardin FreakWing

- Oglas -
Kako bi obeležila saradnju sa Artemis Racing jedriličarskim timom pred 35th  America’s Cup, Ulysse Nardin manufaktura proizvela je novi FreakWing model inspirisan haj-tek katamaranom. Tako gornji most, koji ujedno služi i za prikaz minuta, asocira na jedro, a indikator za sate na trup broda.
Rotirajuća korona i poklopac kućišta izrađeni su od karbonskih vlakana, dok je kućište prečnika 45 mm od titanijuma sa otpornim DLC premazom. Za satove iz Freak serije karakteristično je odsustvo krunice, a mehanizam se podešava pomoću rotirajućih korona sa gornje i donje strane.

U FreakWing modelu, koji će biti proizveden u samo 35 primeraka, nalazi se manufakturni UN-210 kalibar sa turbijonom, silicijumskim zaprečnim sklopom bez podmazivanja i rezervom snage od osam dana.

ulysse nardin freakwing 2

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -