24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiUlysse Nardin Dual Time Monaco

Ulysse Nardin Dual Time Monaco

- Oglas -

Povodom 25. izložbe jahti u Monaku Ulysse Nardin manufaktura predstavila je limitiranu seriju Dual Time modela. Radi se o jednoj od najvećih izložbi ovog tipa na svetu, a već sedmi put sponzoriše je kuća Ulysse Nardin.

Novi Dual Time Monaco biće proizveden u sto primeraka. Kućište od čelika u prečniku ima 42 mm i vodootporno je do 30 metara. Na plavom brojčaniku, pored prikaza tekućeg vremena, prisutan je i indikator za drugu vremensku zonu, smešten pri „9 h“. Ovom funkcijom rukuje se jednostavnim okretanjem krunice napred ili nazad, i to dok se nalazi u nultom položaju. Svoje mesto na brojčaniku našao je i indikator preostale rezerve snage, kao i veliki datum.

U satu se nalazi automatski kućni mehanizam UN-324 sa rezervom snage od 48 časova. Ima 53 rubina, dok je zaprečni sklop izrađen od silicijuma.

Ulysse Nardin Dual Time Monaco 2

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -