23 / 04 / 24
- OGLAS -
NovostiU prodaji novi broj časopisa Satovi i nakit, letnje izdanje 2022!

U prodaji novi broj časopisa Satovi i nakit, letnje izdanje 2022!

- Oglas -

Na oduševljenje mnogih, od 30. marta do 5. aprila uživo je održan Watches and Wonders Geneva 2022. Tako su predstavnici medija napokon došli na svoje i opet imali priliku da na licu mesta vide ekskluzivne modele najboljih časovničarskih brendova. U novom broju donosimo detaljan izveštaj sa tog prestižnog salona, te prikaz najzanimljivijih i najznačajnijih brendova i njihovih noviteta.

Pripremili smo za vas i dva ekskluzivna intervjua u kojima, kao i uvek, razgovaramo s najznačajnijim ljudima iz industrije satova. Ovoga puta na naša pitanja odgovarali su Žilijen Tornar, CEO Zenitha, i Nikola Andreata, CEO kuće Roger Dubuis.

U novom broju naći ćete i naše preporuke za izvrsne satove u cenovnom rangu do hiljadu evra. Odlučili smo da vam predstavimo devet vrlo kvalitetnih modela.

Časopis Satovi i nakit, jedini medij iz regiona a i jedan od malobrojnih iz Evrope, dobio je ekskluzivni poziv od legendardnog švajcaskog brenda Richard Mille da prisustvuje 11. karipskoj regati Les Voiles de St. Barth, čiji je glavni sponzor ove godine bio upravo Richard Mille. Sigurni smo da ćete uživati u ekskluzivnoj priči i spektakularnom predstavljanju novog hronografa kuće Richard Mille.

Tu je, naravno, još mnogo zanimljivih tekstova, ali ostavljamo da to sami istražite.

Novi broj potražite na mestima za prodaju štampe ili poručite na željenu adresu.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -