22 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiTudor North Flag

Tudor North Flag

- Oglas -

 U istoriji kompanije Tudor 2015. jedna je od najvažnijih godina. Naime, kompanija je na Baselworldu predstavila MT5621, svoj prvi in house mehanizam koji će se prvo ugraditi u  North Flag, sat inspirisan njenim avanturističkim duhom i bogatom istorijom. Novi model ima kućište prečnika 40 mm, vodootpornost do 100 metara. Dolazi na čeličnoj narukvici ili platnenom kaišu.

Kalibar MT5621 poseduje odličnu rezervu snage od 70 časova, sa indikatorom na brojčaniku. Ovo omogućava vlasniku da sat skine u petak uveče, a u ruku uzme tek u ponedeljak ujutro, jer nema potrebe da ga navija. Radi na frekvenciji od 28.800 vibracija po času, a poseduje i COSC hronometarski sertifikat. Poleđina kućišta je providna, što je još jedna novina kod ovog proizvođača.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -