06 / 10 / 22
- OGLAS -
NovostiTudor Heritage Black Bay u novoj boji

Tudor Heritage Black Bay u novoj boji

- Oglas -

Rolexov brend Tudor predstavio je novu verziju popularnog Black Bay modela, ovog puta u crnoj boji. Pored njega u ponudi ostaju crveni Black Bay iz 2012. i plavi pušten u prodaju prošle godine.

Kod crnog Black Baya zadržan je uspešan recept primenjen kod ranijih modela, samo je stvoren nov vizuelni identitet. Može se reći da je novi Black Bay najpribližniji prvim ronilačkim satovima iz kuće Tudor. Korišćeni su jedinstveni vizuelni detalji, poput crvenog trougla na crnoj rotirajućoj koroni, što je karakteristično i za Tudor ronilačke modele sa kraja pedesetih prošloga veka.

Kao i njegovi prethodnici, novi Black Bay može se dobiti na metalnoj narukvici ili postaranom kožnom kaišu, a u oba slučaja dolazi i platneni kaiš. Kućište prečnika od 41 mm vodootporno je do 200 metara. Pokreće ga mehanizam 2824 sa rezervom snage od 38 časova.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -