24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiTudor Black Bay Ceramic 

Tudor Black Bay Ceramic 

- Oglas -
Prestižnu nagradu Mala kazaljka GPHG 2021. godine osvojio je novi Tudorov Black Bay Ceramic. Izuzetan kvalitet ovog modela potvrđuju čak dva METAS-ova sertifikata, Manufacture Calibre i Master Chronometer.
Keramičko kućište je crno s motivom sunčevih zraka. I rotirajući ram je crn i keramički, a ugravirana gradacija u odgovarajućim tonovima nadopunjuje mat detalje koji suptilno reaguju na promenu svetlosti.
Na crnom brojčaniku se nalaze satne oznake s prljavobelim luminiscentnim materijalom. Moderan dizajn upotpunjuje crni kaiš od kože i gume.
Tudor Black Bay Ceramic 1
Manufacture Calibre MT5602-1U pokreće Black Bay Ceramic. Zajedno sa svojom nemagnetnom silicijumskom oprugom može funkcionisati u rasponu tolerancije od 5 sekundi (0 +5). Rezerva snage mehanizma je „otporna na vikend“, odnosno, dobila je sertifikat od METAS-a za sedamdeset časova. Time je omogućeno vlasniku sata da ga skine u petak uveče i stavi ga ponovo u ponedeljak ujutro, bez potrebe za navijanjem.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -