18 / 06 / 24
- OGLAS -
NovostiTraditionnelle Twin Beat Perpetual Calendar

Traditionnelle Twin Beat Perpetual Calendar

- Oglas -
Vacheron Constantin je predstavio model Traditionnelle Twin Beat Perpetual Calendar koji se može podesiti tako da štedi snagu kada ga vlasnik neko vreme ne koristi. Manufakturni kalibar 3610 QP na ručno navijanje ima patentirani sistem dve nemirnica koje rade na različitim frekvencijama. Kad vlasnik planira da nosi sat, pritiskom na dugme postavljeno na 8 časova aktivira nemirnicu koja radi na visokoj frekvenciji od 36.000 vibracija na čas, a ima četvorodnevnu rezervu snage.

Ako pak namerava da odloži sat na duže vreme, pritiskom na spomenuto dugme vlasnik aktivira „standby“ način rada, tj. nemirnicu koja radi na niskoj frekvenciji od 8.640 vibracija na čas, čime se rezerva snage produžava na 65 dana.

Više o Vacheron Constantinovom Traditionnelle Twin Beat Perpetual Calendaru i ostalim satovima s ovogodišnjeg Ženevskog salona satova potražite u sledećem broju Satova i nakita, leto 2019.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -