03 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiTAG-ovo iznenađenje za Bazelski sajam

TAG-ovo iznenađenje za Bazelski sajam

- Oglas -
TAG Heuer otkrio je jedno od iznenađenja koje nas čeka na skorašnjem Bazelskom sajmu satova – novu verziju popularnog hronografa Carrera Heuer-01, koja ima manji prečnik nego izvorni sat iz 2015. godine.
 
Brušeno čelično kućište nove Carrere Heuer-01 43MM u prečniku ima 43 milimetra, dva milimetra manje od izvornog modela. Prekriveno je nereflektujućim safirnim staklom i vodootporno do 100 metara. Čelična krunica obložena je gumom. Obruč sata s upisanom skalom brzinomera izrađen je od matirane keramike, a dolazi u braon, tamnoplavoj ili crnoj boji, zavisno od modela.
 
Skeletonizovani brojčanik ima braon, tamnoplave  ili crne detalje kako bi se vizuelno dobro uklopio s obručem sata. Crvena boja pak označava elemente hronografa. Podbrojčanik malih sekundi smešten je na devet sati, 30-minutni brojač na 12 sati, a 12-časovni brojač na šest sati. Prozorčić datuma nalazi se između tri i četiri sata. Kazaljke sati i minuta i oznake vremena presvučene su Superluminovom.
 
Kroz safirno staklo na pozadini sata pruža se pogled na manufakturni automatski hronografski kalibar HEUER-01 s 39 rubina i 50-časovnom rezervom snage. Oscilirajući teg kalibra je skeletonizovan i presvučen crnim PVD-om, dok je stupčano kolo hronografa obojeno u crveno.
 
Carrera Heuer-01 43MM dostupan je u tri verzije – braon, tamoplavoj i crnoj. Smeđi i tamoplavi model dolaze na čeličnoj narukvici ili kožnom kaišu, a crni na čeličnoj narukvici ili gumenom kaišu. 
 
Cena: 4.800 evra (kožni kaiš ili čelična narukvica), 4.650 evra (gumeni kaiš)
  
 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -