24 / 07 / 24
- OGLAS -
NovostiTAG-ov modularni pametni sat na Baselworldu

TAG-ov modularni pametni sat na Baselworldu

- Oglas -

Connected Modular 45, novi modularni pametni sat  švajcarskog brenda TAG Heuer, korisniku omogućuje potpunu personalizaciju tako što sam bira kućište, odnosno pametni modul, prihvate kaiša, kaiš ili narukvicu i šnalu. 

Zasad je raspoloživo 11 standardnih pametnih modula/kućišta dizajniranih po uzoru na model Carrera; oni imaju prečnik od 45 mm, vodootporni su do 50 metara, a izrađeni od titanijuma ili crne keramike ili su presvučeni PVD-om od ružičastog zlata s dodatnom opcijom dijamanata na obruču. Još 45 pametnih modula biće dostupno na zahtev, a u ponudi su i dva mehanička modula.

Softver za modul, nastao u saradnji s Intelom, između ostalog, nudi opciju izbora lica sata, ima GPS i NFC. Zasad je dostupan za Android, ali u planu je prilagođenje za iOS.  

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -