05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiTAG Heuer Formula 1 GMT

TAG Heuer Formula 1 GMT

- Oglas -

TAG Heuer je nedavno osvežio popularnu kolekciju Formula 1, u kojoj preovlađuju kvarcni satovi. Poslednju dopunu predstavlja model Formula 1 GMT sa automatskim mehanizmom. Dizajn vuče korene iz bogate Heuerove istorije vezane za auto-moto svet. Blago „jastučasto“ kućište u duhu je sedamdesetih godina prošlog veka, što kombinovano s modernim dizajnerskim elementima predstavlja pun pogodak. Na kućištu, prečnika 41 mm, smenjuju se polirane i brušene površine. Umetak fiksiranog prstena sa 24-časovnom skalom izrađen je od aluminijuma, u kombinaciji plave i crne boje. Krunica je ušrafljujuća, a vodootpornost sata je dvesta metara.

Novi model pokreće TAG Heuerov Calibre 7, odnosno mehanizam ETA 2893-2 sa GMT komplikacijom. Mehanizam radi na frekvenciji od 28.800 vibracija na sat i ima rezervu snage više od 42 časa. Plava GMT kazaljka može da se podešava odvojeno. Novi TAG Heuer Formula 1 GMT će uskoro biti u prodaji, s nešto nižom cenom od uobičajene, u skladu s novom politikom ove kompanije.

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -