06 / 10 / 22
- OGLAS -
NovostiTAG Heuer Connected Calibre E4 Porsche Edition - digitalna elegancija

TAG Heuer Connected Calibre E4 Porsche Edition – digitalna elegancija

- Oglas -

TAG Heuer i Porsche redovno sarađuju na projektima mehaničkih satova, a sada je vreme za nešto sasvim novo – prestižni smartvoč! Inspirisan Taycanom, TAG Heuer Connected Calibre E4 prezentuje napredne funkcije namenjene vlasnicima nemačkih premijum automobila.

U tonovima frozen plave

Novitet se estetski od standardnog izdanja razlikuje prvenstveno po dominantnoj frozen plavoj boji preuzetoj s električne verzije Taycana. Zanimljivo je da najnovijom saradnjom TAG Heuer ne nudi samo dizajn inspirisan automobilima nove generacije već i jedinstvene funkcije, pa tako ekskluzivni smartvoč uključuje usavršene opcije operativnog sistema.

TAG Heuer Connected Porsche
Dizajn inspirisan performansama modela Taycan primer je savremene elegancije

Iako je kućište od 45 mm izrađeno od crnog DLC titanijuma kako bi se naglasio lagan, sportski karakter, poglede kradu detalji frozen plave nijanse. Crni keramički polirani bezel ima skalu koja pokazuje od nule do 400, što je referenca na brzinu automobila čije je ime i istaknuto na prstenu kućišta. Čelična krunica okružena crnom gumom naglašena je TAG Heuer znakom u plavom laku, a i pušeri nose prepoznatljivu nijansu ledenoplave. Na zadnjoj strani titanijumskog kućišta ugraviran je natpis ‘TAG Heuer x Porsche’, omaž prvom potpuno električnom modelu ove nemačke marke.

TAG Heuer Connected Porsche prednji kadar
Korona je ukrašena imenom automobilske kompanije Porsche

Šarm napredne tehnologije

Multimedijalni brojčanik ima jedan cilj: promociju tehnologije. Na satu je ravno safirno staklo koje štiti AMOLED ekran dijagonale 1.39 inča, impresivno realnog prikaza i rezolucije 454 x 454. Luksuzni smartvoč takođe nudi informacije iz Porsche automobila koje se prikazuju direktno na brojčaniku. Novi TAG Heuer stavlja na raspolaganje četiri opcije: prva pokazuje koliko je kapaciteta preostalo u bateriji automobila; druga informacije o autonomiji automobila, koliko se kilometara može preći pre nego što se baterija automobila isprazni ili potroši sav benzin; treća je prečica do aplikacije Wear OS My Porsche koja korisnicima omogućuje brzu kontrolu grejanja i klimatizacije vozila; poslednja pokazuje ukupnu kilometražu u automobilu.

TAG Heuer Connected Porsche na ruci
Kućište od crnog DLC titanijuma ugostilo je savremenu platformu Qualcomm® Snapdragon WearTM 4100+ procesora

TAG Heuer x Porsche – balans tradicije i inovativnosti

Tehnički superioran, luksuzni smartvoč obećava celodnevno trajanje 440 mAh baterije, uz informaciju da se Connected Calibre E4 Porsche Edition do pune autonomije može napuniti za svega dva sata. Kao partner u nizu sportskih aktivnosti savremeni TAG Heuer koristi novu generaciju senzora koji prate otkucaje srca kao i praktičnu 5.0 Bluetooth vezu. Operativni sistem Wear2 by Google omogućuje pristup i širokom spektru aplikacija, dok je Qualcomm Snapdragon Wear 4100+ procesor zadužen za intuitivan rad. Neke od praktičnih opcija koje nudi prestižni TAG Heuer su kompas, akcelerometar, barometar, žiroskop, mikrofon i senzor ambijentalnog svetla.

TAG Heuer Connected Porsche ambijentalna
Unapređena autonomija baterije omogućuje celodnevnu upotrebu

U maniru prestižnog brenda, kaiš je dizajniran bez kalkulacija, tako da crnom telećom kožom i plavim šavovima verno oponaša finu unutrašnjost Porsche automobila. Nije zapostavljena ni udobnost – gumena baza zadužena je za komfor i sportski osećaj na ruci. Poput svih TAG Heuer Connected satova kaiš je izmenjiv. Klasična crna gumena verzija takođe je u sklopu prodajnog pakovanja.

TAG Heuer Connected Calibre E4 Porsche Edition prodaje se po ceni od 2.600 evra.

Za više informacija o aktuelnoj ponudi, dostupnosti i cenama TAG Heuer satova posetite website kompanije Maestro Jewelers, zvaničnog partnera ovog brenda u Srbiji – www.maestro.rs

OSNOVNE INFORMACIJE
Brend: TAG Heuer
Model: Connected Calibre E4 Porsche Edition
Referenca: SBR8A82.EB0264
Dimenzije: prečnik 45 mm, visina kućišta 15.3 mm
Materijal kućišta: crni DLC titanijum
Narukvica/kaiš: koža/guma
Vodootpornost: 50 metara
Mehanizam: procesor Qualcomm® Snapdragon Wear 4100+
Cena: 2.600 evra

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -