05 / 12 / 23
- OGLAS -
NovostiTAG HEUER Autavia Isograph

TAG HEUER Autavia Isograph

- Oglas -

TAG Heuer je odlučio da legendarne sportske satove Autavia, koje je proizvodio od šezdesetih do osamdesetih godina prošlog veka, stavi u samostalnu kolekciju. 

 
Prvi modeli iz kolekcije, nazvani Autavia Isograph, imaju okruglo kućište prečnika 42 mm, od nerđajućeg čelika ili bronze, s gornje strane prekriveno safirnim staklom i vodootporno do 100 m. Ram, koji se rotira u oba smera, izrađen je od čelika ili crne, plave ili smeđe keramike.

Na brojčaniku graduirane plave, crne, sive, smeđe ili zelene boje ističu se velike luminiscentne oznake vremena. Satove pokreće automatski kalibar Calibre 5 s 25 rubina, 38-časovnom rezervom snage, novom manufakturnom oprugom nemirnice izrađenom od ugljeničnih vlakana Isograph i frekvencijom od 28.800 vibracija na čas.

 

Pročitajte još

- Oglas -

Pratite nas

- Oglas -
- Oglas -

Upoznajte se sa našim štampanim izdanjima

Vreme je da i vi saznate kako funkcionišu najsloženiji mehanizmi koje je ljudski rod izumeo. Sve tajne visokog časovničarstva, ali i brojni noviteti i zanimljivosti iz sveta satova i nakita u svakom broju naših izdanja Satovi i nakit i Katalog satova.

- Oglas -